Forum » Pomoč in nasveti » Tiskalnik za debelejši papir
Tiskalnik za debelejši papir
Mpetko ::
Prosim vas za nasvet kateri tiskalnik je primeren za tiskanje debelejšega papirja, cca 200g.
Vsem hvala za priporočila
Vsem hvala za priporočila
- polepsalo: bastadu ()
bluefish ::
sicer se ne spoznam toliko na debeline papirja, vendar pa imajo nekateri printerji na tiskalni glavi ročico, ki le to dvigne in omogoči tiskanje na debelejši papir.
dzinks63 ::
Imel sem epsona C70 in je bp tiskal na 250g papir. Tudi na daljše kose dolžine 100cm in širine 21cm.
opeter ::
Hmm... nisi napisal ali misliš na laserca ali inkjeta. Pri lasercih smo mi z OKIjem tiskali na 300 g/m2 papir.
StratOS ::
Če razmišljaš, da je navaden papir 80g/m2, foto nekje med 200g/m2 in 300g/m2, razen če tine misliš težo papirja na A4 površino.
Torej takšne in tudi težje oz. po tvoje debelejše ( mikro razlike v debelini - bolj v gostoti :)) lahko normalno printaš naj si bo na laserju, inkjetu ...
Razen če bi tiskala na karton od A4 ( ta pa je debelejši za kr veliko ), pa še na nekaterih tiskalnikih izid nebi bil ustrezen zaradi debeline ali končnega zmazka - neravnih površin.
Torej takšne in tudi težje oz. po tvoje debelejše ( mikro razlike v debelini - bolj v gostoti :)) lahko normalno printaš naj si bo na laserju, inkjetu ...
Razen če bi tiskala na karton od A4 ( ta pa je debelejši za kr veliko ), pa še na nekaterih tiskalnikih izid nebi bil ustrezen zaradi debeline ali končnega zmazka - neravnih površin.
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
Mpetko ::
Ja maš prav, mislim bolj na debelino papirja, saj moram natisniti darilne bone, ki bi morali biti iz tršega papirja. Sem probal tiskati 250g papir (trši) na barvnega laserca Epson AL-C900 pa se papir zatika. Ima kdo kako idejo kateri printer izbrati, da ne bi imel tega problema.
Matev, tukaj boš našel kontaktne informacije: Graf & Pack
Pri tem podjetju so na Celjskem sejmišču v okrviu sejma Graf & Pack 2007 demonstrirali tiskanje na debelejše papirje z laserci OKI (sicer je bil predstavljen model C9500, zdaj že več kot dve leti star model).
Rade volje ti bodo pomagali in svetovali.
Pri tem podjetju so na Celjskem sejmišču v okrviu sejma Graf & Pack 2007 demonstrirali tiskanje na debelejše papirje z laserci OKI (sicer je bil predstavljen model C9500, zdaj že več kot dve leti star model).
Rade volje ti bodo pomagali in svetovali.
Matev ::
na tem sejmu sem bil in tudi na tem predavanju
gre se zato da me zanima če je avtor izjave: z okiji smo tiskali...
človek ki je predstavljaj na tem seminarju lasersko tehnologijo tiskanja
tu je slika:
in še ena
gre se zato da me zanima če je avtor izjave: z okiji smo tiskali...
človek ki je predstavljaj na tem seminarju lasersko tehnologijo tiskanja
tu je slika:
in še ena
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matev ()
Hehe, hja tam sem sedel spredaj In ne, nisem bil predavatelj.
Imam pa dobre izkušnje z OKI C9400dn. S tem tiskalnikom smo uspeli tiskati na 300 g/m2 papir velikosti A/3 in sicer več kot 1700 kom.
Tiskalnik še dandanes dela BP, le valji so bili dvakrat menjani.
Imam pa dobre izkušnje z OKI C9400dn. S tem tiskalnikom smo uspeli tiskati na 300 g/m2 papir velikosti A/3 in sicer več kot 1700 kom.
Tiskalnik še dandanes dela BP, le valji so bili dvakrat menjani.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: opeter ()
bastadu ::
Če si malo izposodim temo: iščem laserski A4 tiskalnik, ki bi bil nativno sposoben tiskati tudi na 300 g/m2 papir, kaj pripročate za nek normalen denar?
[D]emon ::
Od printerjev za domaco uporabo bore malo. Vecina jih ima probleme ze s 160gsm papirjem.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
benzo13370 ::
Si sposojam temo.
Kateri tiskalnik mi priporočate za tisk letakov do 200-300 kosov na mesec. Priporočljivo je tudi da podpira debelejši papir do 260g.
Hvala.
Kateri tiskalnik mi priporočate za tisk letakov do 200-300 kosov na mesec. Priporočljivo je tudi da podpira debelejši papir do 260g.
Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Laserski barvni tiskalnikOddelek: Kaj kupiti | 1052 (781) | mojca |
» | TiskOddelek: Pomoč in nasveti | 1108 (1031) | mailer |
» | Barvni tiskalnik do 500€Oddelek: Kaj kupiti | 3350 (2994) | psyke |
» | Kater tiskalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 989 (882) | TensorTensor |
» | Laserski tiskalnik za tiskanje A4 nalepkOddelek: Kaj kupiti | 5394 (4863) | destiny |