Forum » Pomoč in nasveti » problem do podatkov na 2GB SD card
problem do podatkov na 2GB SD card
M@73Y ::
pozdrav. zakaj jaz ne moremdostopati do podatkov na 2GB sd spominski kartici. ko jo vtaknem v bralnik mi jo zazna ko pa jo v explorerju kliknem pa mi napiše Vstavite disk v pogon F:
samo podatki so gor. deluje le tako da jo priklopim v mp3 player ki ima možnost SD kartic, in nato preko mp3 playerja dostopam do podatkov.
imam ultramedia card reader v prenosniku.
hvala za odgovore. Matej
samo podatki so gor. deluje le tako da jo priklopim v mp3 player ki ima možnost SD kartic, in nato preko mp3 playerja dostopam do podatkov.
imam ultramedia card reader v prenosniku.
hvala za odgovore. Matej
..jump into psytrance tunnel..
ja sj samo kako jo pa naj sploh sformatiram če ne morem dostopati do nje. tudi iz dos box-a ne
torej trenutno sm posodobil gonilnike za texas instruments PCI 1620 card reader. in ko kartico vstavim mi jo zazna mi napiše SD DISK (F:) ampak ko pa kliknem nanjo pa napiše Prosimo vstavite disk v pogon F:.
ne vem kako naprej. je pa ne morem sformatirati ker ko kliknem na SD CARD (F:) desni klik mi sploh nič noče pokazat.
ne vem kako naprej. je pa ne morem sformatirati ker ko kliknem na SD CARD (F:) desni klik mi sploh nič noče pokazat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Neberljiva spominska kartica-formatiranjeOddelek: Pomoč in nasveti | 6330 (862) | XrobertoX |
» | računalnik ne zazna USB ključaOddelek: Pomoč in nasveti | 5550 (2930) | Furiosa |
» | USB ključ 64GBOddelek: Pomoč in nasveti | 1445 (994) | krebs11 |
» | prenos slik iz fotoaparataOddelek: Zvok in slika | 3336 (2913) | barca |
» | Težave z USB ključemOddelek: Strojna oprema | 1705 (1575) | DominusSLO |