Forum » Zvok in slika » Lastniki x1950pro pozor!!!
Lastniki x1950pro pozor!!!
Gromovnik ::
Pozdravljeni.
Kupil sem 1950xt pa nujno rabim 6pinski kabel, ki ga ni zraven, vem pa da je zraven pri 1950pro, ki ga ne potrebuje, zato vas vse prosim, da če je kdo pripravljen podariti ta kabel ali prodati, naj se mi javi na:
janez.matecko(afna)gmail.com
Res bi bil zelo hvaležen, ker ne vem kje naj ga dobim drugje,...če pa kdo ve kje se da kupit pa tudi prosim za info.
Lep pozdrav
Kupil sem 1950xt pa nujno rabim 6pinski kabel, ki ga ni zraven, vem pa da je zraven pri 1950pro, ki ga ne potrebuje, zato vas vse prosim, da če je kdo pripravljen podariti ta kabel ali prodati, naj se mi javi na:
janez.matecko(afna)gmail.com
Res bi bil zelo hvaležen, ker ne vem kje naj ga dobim drugje,...če pa kdo ve kje se da kupit pa tudi prosim za info.
Lep pozdrav
dejansan ::
tolaži se s tem, da kdor išče ta najde
pa saj ti sam ne rabiš iskati v kakšni računalniški trgovini, ti samo vprašaj, so namreč tam zaposleni za to, da tebi najdejo
pa saj ti sam ne rabiš iskati v kakšni računalniški trgovini, ti samo vprašaj, so namreč tam zaposleni za to, da tebi najdejo
dejansan
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Dobil črve v hrani, kupljeni v mesnici! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8895 (7936) | bluefish |
» | pregrevanje procesorjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 4078 (2476) | slovencslo |
» | Računalnik iz InterSpara (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6584 (4056) | alum |
» | FX5900 LX ali FX5900 XTOddelek: Kaj kupiti | 1321 (999) | DjTonic |
» | S čim zlepit pleksi?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 6004 (5597) | frenk |