» »

Notebook HP nx9420 power on password

Notebook HP nx9420 power on password

PJani ::

Imam en velik problem...Dans sm kupil HP nx9420 prenosnik ok jst ga lepo prklopim na omrezje brez baterije prenosnik se zažene in mene praša po power-on passwordu ok sm si mislu vrjetno so dali z ksno serijso al ki podobnega probam vse možne števlike besede kar sm se jih zmislu prebral dol z ovitkov nič ni šans da bi mi ratalo ga za laufat.

A ve kdo kje bi lahko bil password napisan al kaj bi bilo narobe?

Hvala za pomoč
C/C++

roli ::

Hmmmm poglej morda v navodila za uporabo?
http://www.r00li.com

ja samo ko bi kaj pisalo v navodilih...:/
C/C++

Jakka ::

Zelo čudno, da zahteva bios geslo, lahko da kdo po biosu že šaril. Ali pa je to samo zato, ker ni baterije.
Narediš po priloženih navodilih, pa bi moralo bit ok. Drugače pa jutri takoj na servis poklicat.

AndrejS ::

Nekdo zgleda se je že špilal s tem prenosnikom. Ker sem že 2 takšna nova poinstaliral in ni bilo nobenega passworda

Prenosnik je bu še zapakiran uni pečat na vrečki je bu pred mojimi očmi pretrgan v trgovini. Drgač je moj stric zasledil da je eden mel podobne probleme k ni mel baterije not pa mu je kazalo to power on pass....potem k jo je kao daw not je to zginlo. Zej pa lih nebi jst rad dal not baterije, dokler ne bo vreme ta pravo da ne bo nevih, da jo napunim.

Ja jutr bom jst lepo poklical na servis da vidim, kaj bojo rekli.
aja pa eno vpr da ne odpiram nove teme....Med tem ko se baterija na sveže powni a jst lahko delam na laptopu, ne da bi skrajšal življensko dobo bateriji?

EDIT: ja klinc dal sm not baterijo pa je isti šmorn....:/
C/C++

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PJani ()

mi345 ::

mislim da lahko mirne volje šariš po računalniku medtem ko ga polniš. kar se pa baterije tiče je pa itak potrošni material...imam tudi nx9420 13 mescev zdej, s tem da ga imam večino časa na štrom. Izguba moči baterije v tem obdobju je pri meni cca. 20%. Mogoče bi se stanje izboljšal če bi jo ene parkrat napolnil/izpraznil....

se en nasvet, če mas samo eno palčko rama, si sedaj ko so cene le-teh ugodne in kupi še eno...s kingstonom pri meni ni težav, deluje bp.

Zej sm klical na HPjev servis in so rekli da kao da na začetknu ni sploh ni nobenih gesel ne nič....Še huje je to da bi ga moral nest na servis da bi ga resetirali...kar pa ni vkljuceno v garncijo.

sm jezen da sm jezen.
C/C++

tomaz- ::

no, lepo te prosim, sej vem, da se na servisih vse zmislijo, sam da še mal pokasirajo, ampak da to ni "v garanciji", ta je pa bosa. Primeš laptop, ga odneseš, kjer si ga kupil in naj se ali zmenjo s servisom ali pa ti dajo FUNKCIONALNO zadevo. Kupil si stvar, da dela, ne pa da je zaklenjena, saj ti nikjer ne piše, da boš moral na lastne stroške še plačevat za razne passworde. Ali pa se gre v tem primeru za čisto zavajanje potrošnika

Svašta...

Danes sm nesu laptop nazaj v trgovino in sm reku da hočem drugega. Jutre dobim drugega.

Pa zahteval bom da mi ga zalaufa tm v trgovini...
C/C++

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PJani ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

V premislek pred nakupom novega prenosnika

Oddelek: Kaj kupiti
417941 (6160) zmaugy
»

popolnoma mrtev HP prenosnik