Forum » Strojna oprema » Front panel audio
Front panel audio
francka45 ::
Pozdravljeni!
imam vprašanje na katerega je bilo verjetno že večkrat odgovorjeno, a jaz nikjer ne najdem primerne teme.
torej, imam matično ploščo Chaintech VNF4. zanima me kako naj zvežem konektorje front panel-a na matično ploščo da bom imel zvok zadaj, in še iz front panela. konektor na plošči ima dva para pinov povezana z mostički. če mostičke odstranim in namesto njih povežem gor kable FP-ja spredaj iz slušalk slišim zvok, a izhod na zadnji strani utihne. torej imam lahko naštimano le eno ali drugo. kako bi lahko imel delujoče oboje?
hvala za odgovore in lep pozdrav
imam vprašanje na katerega je bilo verjetno že večkrat odgovorjeno, a jaz nikjer ne najdem primerne teme.
torej, imam matično ploščo Chaintech VNF4. zanima me kako naj zvežem konektorje front panel-a na matično ploščo da bom imel zvok zadaj, in še iz front panela. konektor na plošči ima dva para pinov povezana z mostički. če mostičke odstranim in namesto njih povežem gor kable FP-ja spredaj iz slušalk slišim zvok, a izhod na zadnji strani utihne. torej imam lahko naštimano le eno ali drugo. kako bi lahko imel delujoče oboje?
hvala za odgovore in lep pozdrav
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ko vklopim 2 USB-ja v front panel se ne zgodi nič, če pa samo enega pa deluje??Oddelek: Strojna oprema | 669 (530) | Riff |
» | HP Elite 510-fr nadgradnja grafične karticeOddelek: Pomoč in nasveti | 1158 (926) | dc10 |
» | V čem je razlika med AC 97 in HD AudioOddelek: Pomoč in nasveti | 2345 (1717) | PrihajaNodi |
» | ZVOK se ne predvaja KOT BI MORALOddelek: Strojna oprema | 663 (561) | WinXP |