Forum » Pomoč in nasveti » zvočna - zajebancija močna
zvočna - zajebancija močna
mylos ::
Že 4 ure se zafrkavam, da bi inštaliral novo zvočno (v WIN XP), pa nič. Nabavil sem Genius Sound maker value 4.1, ga vstavil v računalnik, odklopilv v bios-u prejšnjo zvočno kartico AC'97 in še vedno ne morem inštalirati nove GEnius.
KO hočem inštalirati novo zvočno, dam original CD in vse se lepo naredi, na koncu pa napiše, da The data in invalid in da ne more inštalirat zvočne. Potem pa mi kar javlja odspodaj v opavilni vrstici, FOUND new hardware in sicer, New Audio controler. Potem pa na koncu spet napiše, da ni namestil driverjev. Kaj bi moral storiti ali kje zbrisati vse driverje za zvočno in vse na novo inštalirati? Je možno, da je pokvarjena kartica. Jaz skoraj ne bi rekel, ker mi jo vsakič računalnik lepo najde kot new hardware found, vendar potem se zgodi zgoraj opisano. Kako bi to rešil?
KO hočem inštalirati novo zvočno, dam original CD in vse se lepo naredi, na koncu pa napiše, da The data in invalid in da ne more inštalirat zvočne. Potem pa mi kar javlja odspodaj v opavilni vrstici, FOUND new hardware in sicer, New Audio controler. Potem pa na koncu spet napiše, da ni namestil driverjev. Kaj bi moral storiti ali kje zbrisati vse driverje za zvočno in vse na novo inštalirati? Je možno, da je pokvarjena kartica. Jaz skoraj ne bi rekel, ker mi jo vsakič računalnik lepo najde kot new hardware found, vendar potem se zgodi zgoraj opisano. Kako bi to rešil?
Kar mačka SKOTI, to MOUSE lovi.
Cygnus ::
99,99% vseh driverjev k so shipped s produkti ne delajo tko kt bi mogl... suggest download novih driverjev u njihovga support page-a.
lp
Mare
lp
Mare
lp,
Mare
------
I see London, I see France, I see stinky underpants!
Mare
------
I see London, I see France, I see stinky underpants!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočna kartica Genius Sound maker value 5.1 problemOddelek: Zvok in slika | 3617 (2412) | Riff |
» | Ni mogoča instalacija driverjev na HP nx7300Oddelek: Operacijski sistemi | 8696 (5145) | d4rko |
» | Creative SB X-Fi problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1200 (1200) | TechBeats |
» | NAPAKA: SIemens I-Surf + Win XP + Najnovejši driverji 2.2 za XPOddelek: Pomoč in nasveti | 997 (830) | SkIDiver |
» | Nasvet pri mamaplatiOddelek: Strojna oprema | 1225 (926) | SanSan |