Forum » Pomoč in nasveti » Kako izbrisati AC '97 driver v winXP
Kako izbrisati AC '97 driver v winXP
mylos ::
Kupil sem novo zvočno kartico Genius sound maker value 4.1 in vgradil v računalnik. Ne dela. Seveda sem kaj hitro pogruntal, da moram deinštalirati driverje prejšnje zvočne kartice. Prejšnja je AC'97, ki pa je sestavni del matične plošče (že vgrajena na matično).
In ko AC'97 deinštaliram v WinXP in hočem inštalirati Genius zvočno, se mi ob novem zagonu kar sama inštalira AC'97 in mi vse zaje...
Sedaj vem, da moram ta AC'97 driverje nekako trajno deinštalirati in izbrisati iz winXP. Prosil bi za pomoč, če kdo ve kako se to naredi.
In ko AC'97 deinštaliram v WinXP in hočem inštalirati Genius zvočno, se mi ob novem zagonu kar sama inštalira AC'97 in mi vse zaje...
Sedaj vem, da moram ta AC'97 driverje nekako trajno deinštalirati in izbrisati iz winXP. Prosil bi za pomoč, če kdo ve kako se to naredi.
Kar mačka SKOTI, to MOUSE lovi.
ChiefThunder ::
v biosu poišči nastavitev za izklop integrirane zvočne...
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočna kartica Genius Sound maker value 5.1 problemOddelek: Zvok in slika | 3609 (2404) | Riff |
» | ustavljanje videa po dveh sekundahOddelek: Zvok in slika | 1722 (1722) | OtoReper |
» | nov računalnik - ne dela zvokOddelek: Zvok in slika | 1636 (1419) | 5er--> |
» | Nova zvočna na plati z integrirano zvočno karticoOddelek: Pomoč in nasveti | 1495 (1397) | DavidJ |
» | Nasvet pri mamaplatiOddelek: Strojna oprema | 1217 (918) | SanSan |