Forum » Kaj kupiti » TV in Satelitska na računalniku?
TV in Satelitska na računalniku?
TribesMan ::
Ali obstaja kakšen TV tuner na katerega bi lahko priklopil satelitsko anteno da bi potem lahko gledal satelitske programe na računalniku? Sicer se mi zdi da sm enkrat že neki bral, v svetu elektronike, da jih dela hauppauge sam na njihovi strani nisem našel ničesar.
Pa nekdo je že na tem forumu zapisal da uporablja BrookTree čip bt8x86 ali neki podobnga.
Uglavnm če kdo ve kje bi se taka kartica dala kupit bi se priporočal za vse informacije.
Hvala
Pa nekdo je že na tem forumu zapisal da uporablja BrookTree čip bt8x86 ali neki podobnga.
Uglavnm če kdo ve kje bi se taka kartica dala kupit bi se priporočal za vse informacije.
Hvala
_Tom_ ::
jaz prodajam tak pci sat decoder, ki ga lahko uporabljas tudi za sat internet /download.
_tom_@email.si
_tom_@email.si
Go-ahead ::
Tudi jaz imam v praksi delujoč PCI SAT TV reciver, ki sprejema digitalne satelitske radijske in televizijske programe (DVB format). Ob pravem monitorju in morebitnem TV out izhodu je slika odlična. Pripravljen sem ga prodati.
Znida ::
GO-AHEAD: jest jo kupim, če jo prodajaš po ceni, kot je napisana v malih oglasih. Piši mi na mail: znida@elektro-n.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stara plošča in novejši diskOddelek: Strojna oprema | 3624 (3156) | bkreutz |
» | "star PC, na matični ni priklopa za SATA diske...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1414 (1230) | errhec |
» | Disk- adapter za data kabel ali karkoli žeOddelek: Strojna oprema | 1126 (910) | Snegec |
» | Kako odkodirati Sat tvOddelek: Programska oprema | 2417 (2121) | Jure2k |
» | Satelitski internet ?Oddelek: Omrežja in internet | 1779 (1523) | boha |