Forum » Pomoč in nasveti » problem s cd-rom v win98
problem s cd-rom v win98
popet ::
Kupo sem si novega celerona 800MHz:D.Amap potem se je tudi pojavo problem prvo z cd-rom ker mi ga sploh več nekaže nikjer!!!kot da ga sploh nebi mel priključenega.Drug pa še z nekim PCI comunication device.Da nimam nekih driverjev za to!Samo kak naj dam drivere gor če mi ne dela cd-rom oz. ga ni.Lahko dam vsak cd noter ampak se ne zgodi nič!!!Je to mogoče kriv nov procesor?!?!
thanks za pomoč!!!!:))
thanks za pomoč!!!!:))
sti-verVII ::
JAz iamm tudi C800 pa mi ni niti v w98 niti xp nic tezilo, enako kot ti sem zamenu proc...
mogoce si kaj na plati spreminjal, ali pa po pomoti kabel premaknil...
preveri bios, ce ti ga v biosu zazna...
porocaj...:\
mogoce si kaj na plati spreminjal, ali pa po pomoti kabel premaknil...
preveri bios, ce ti ga v biosu zazna...
porocaj...:\
popet ::
živjo!
glej nič nisn naredo samo zamenjal sn ga zdaj pa mi več ne kaže cd-rom pogonov in še neka izjemna sistemska napaka!!!:'( Za napako ni blema ker bi samo win reinštaliral.Samo pa jih ne morem ker nimam cd-rom!!!To je za P********. Da bi bla kriva matična????
Thanks!!!
glej nič nisn naredo samo zamenjal sn ga zdaj pa mi več ne kaže cd-rom pogonov in še neka izjemna sistemska napaka!!!:'( Za napako ni blema ker bi samo win reinštaliral.Samo pa jih ne morem ker nimam cd-rom!!!To je za P********. Da bi bla kriva matična????
Thanks!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GA-K8NS + memory led ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1383 (1198) | zazo-x |
» | Drive not readyOddelek: Pomoč in nasveti | 1153 (1015) | Lucifix |
» | HELP ME !!! Sestavljanka ;)Oddelek: Pomoč in nasveti | 870 (740) | badboy |
» | Problem s CD-ROMomOddelek: Pomoč in nasveti | 1390 (1252) | Trubar |
» | namestitev CD-ROM-a v novem računalnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 2159 (1999) | nando |