Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik mi ob zagonu zapiska
Računalnik mi ob zagonu zapiska
TOP ::
Pozdravljeni,PC mi je delal normalno vse skozi.Včiraj ko sem ga pa prižgal mi prvo enkrat zapiska kratko potem pa še 3X skupaj,kaj to pomeni.Drugač potem mi PC normalno pride v Winse in dela BP.Imam pa:
E6300, 2x 512 corsar ram
Grafa X1950 pro Sapphire
Napajalnik LC 550W.
Zanima me kaj bi bilo narobe,ker do sedaj ni piskalo ob zagonu.SEdaj ne vem ali je grafa ali ram ali kaj drugega.Pc je pa navir na 2800 sam z Orthosom ne javi nič napake.Temperature so tud okej.HVALA
E6300, 2x 512 corsar ram
Grafa X1950 pro Sapphire
Napajalnik LC 550W.
Zanima me kaj bi bilo narobe,ker do sedaj ni piskalo ob zagonu.SEdaj ne vem ali je grafa ali ram ali kaj drugega.Pc je pa navir na 2800 sam z Orthosom ne javi nič napake.Temperature so tud okej.HVALA
roli ::
Katera matična raje povej!
Jaz imam na MSI matični en pisk in potem še dva piska za tem. Prvi pisk pomeni, da je vse Ok, druga dva pa pomenita da je stvar povezana na internet.Včasih pa drugih piskov ni ampak samo en.
Jaz imam na MSI matični en pisk in potem še dva piska za tem. Prvi pisk pomeni, da je vse Ok, druga dva pa pomenita da je stvar povezana na internet.Včasih pa drugih piskov ni ampak samo en.
http://www.r00li.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sestavljanje računalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 9896 (8358) | Helena123 |
» | Asus p5q Pro Turbo startup problemOddelek: Strojna oprema | 1673 (1384) | Engineer_SLO |
» | grafična ok, slike ni!!!???Oddelek: Pomoč in nasveti | 2506 (1926) | polde66 |
» | Težava s BIOS - omOddelek: Pomoč in nasveti | 4892 (4556) | luka9 |
» | racunalnik ne dela (pisk)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2206 (2091) | Azrael |