Forum » Strojna oprema » ATI X700 512Mb PCI-e
ATI X700 512Mb PCI-e
alesek86 ::
Zdravo!
js mam pa eno vprašanje, če mi lahko nekdo zna povedat. Imam omenjeno grafično kartico in matično ploščo, ki podpira PCI AGI Express, kar pomeni, da vodilo teče 4X, ne pa 16X express...kakšna je realna razlika v hitrosti grafike? to pomeni, da moja grafična dela le z eno četrtino hitrosti. Zanima me pa zato, ker ne vem ali se mi splača kupiti novo matično, ki podpira PCI-e 16X ali ne...mam pa ASROCK-ovo plato in pentium D 805 2.66GHz procesor.
Hvala za odgovore
Lp, aleš
js mam pa eno vprašanje, če mi lahko nekdo zna povedat. Imam omenjeno grafično kartico in matično ploščo, ki podpira PCI AGI Express, kar pomeni, da vodilo teče 4X, ne pa 16X express...kakšna je realna razlika v hitrosti grafike? to pomeni, da moja grafična dela le z eno četrtino hitrosti. Zanima me pa zato, ker ne vem ali se mi splača kupiti novo matično, ki podpira PCI-e 16X ali ne...mam pa ASROCK-ovo plato in pentium D 805 2.66GHz procesor.
Hvala za odgovore
Lp, aleš
Shark-357 ::
Ta grafa je itak takooo počasna, da ne izkorišča polne hitrosti PCIe vodila in te plata ne bo popolnoma nič zavirala ;)
alesek86 ::
ja, pol se mi pa res ne splača menjat te kartice...nameraval sem zamenjat z ATI x2600-serijo, ko pride, sam zgleda da ne bo nč s tem
hvala za odgovor
Lp, aleš
hvala za odgovor
Lp, aleš
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična karticaOddelek: Pomoč in nasveti | 1013 (909) | echoman |
» | TV na PC-juOddelek: Zvok in slika | 1021 (840) | rs1975 |
» | Hlajenje Pentium D 2.66GHz LGA 775Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 921 (808) | pinx |
» | AMD Athlon XP2600+ temperaturaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1073 (872) | kixs |
» | fleshanje X800 GTO2Oddelek: Navijanje | 1270 (1097) | jest10 |