Forum » Kaj kupiti » tiskalniki, laserc ali "brizgalnik"
tiskalniki, laserc ali "brizgalnik"
jky ::
Vasa mnenja, kupujem tiskalnik za domaco rabo, skratka uporabljanost bo recimo 1000 strani na leto ali manj, ne rabim nic nevem kako hitrega, crno-bel, barve uporabljam se bolj redko, ...
Zanima me predvsem kako je zdaj s susenjem barve v brizgalnikih in kaksni drugi problemi zaradi ne rabe, kaksni problemi so ce ne uporabljas laserca za 5 mesecev ,...
Rang recimo do 150 eur in seveda ne predrage kartuse in toner-ji.
Zanima me predvsem kako je zdaj s susenjem barve v brizgalnikih in kaksni drugi problemi zaradi ne rabe, kaksni problemi so ce ne uporabljas laserca za 5 mesecev ,...
Rang recimo do 150 eur in seveda ne predrage kartuse in toner-ji.
madmitch ::
Jaz bi vsekakor laserja. Če ta ni v uporabi pol leta, ga nič ne gane, za pljuvača pa nisem prepričan, da se ne bo vse zasušilo že prej.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
T0RN4D0 ::
Jst bi vzel laserca... sam mam trenutno enga pocen samsunga in ni blo nobenih problemov z njim, printam pa kr precej in mi prvi toner drži še vedno pa sm par tisoč strani že sigurno natisnu... Pa tud hitrost je kr dobrodošla če tiskaš kakšnih 30 al pa 50 strani naenkrat.
steev ::
Mam enga samsunga 1520 (laser) in lepo tiska ter hitro. Je bil najcenšji in ima predal za papir, ker ko mas zaprasen papir ipd. sux.
:|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brizgalni ali laserskiOddelek: Kaj kupiti | 5501 (4743) | darkolord |
» | Katero multifunkcijsko napravo kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 3907 (3736) | Vikking |
» | Barvni laserski tiskalnik (s skenerjem)Oddelek: Kaj kupiti | 3982 (3636) | kinimod5 |
» | pomoč pri izbiri tiskalnikaOddelek: Kaj kupiti | 2005 (1797) | dolenska |
» | Kateri barvni laserski tiskalnik za okoli 110.000 sit ?Oddelek: Kaj kupiti | 2039 (1696) | mersol |