Forum » Pomoč in nasveti » kako se izklopi skype tel. številke v internet explorerju
kako se izklopi skype tel. številke v internet explorerju
enrique ::
Pozdravljeni,
ali bi mi lahko prosim kdo povedal, kako se izklopi to funkcijo, namreč v internet explorerju so se vse telefonske številke, ki so na strani podredile skypu?Doma imam tudi inštaliran skype pa nimam teh težav s številkami v IE, na delovnem mestu pa me to moti.
S pozdravi, klemen.
ali bi mi lahko prosim kdo povedal, kako se izklopi to funkcijo, namreč v internet explorerju so se vse telefonske številke, ki so na strani podredile skypu?Doma imam tudi inštaliran skype pa nimam teh težav s številkami v IE, na delovnem mestu pa me to moti.
S pozdravi, klemen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WhatsApp dobil videoklice, Skype pa podporo za neregistrirane uporabnikeOddelek: Novice / Ostalo | 8211 (6435) | popster |
» | Poceni mednarodni kliciOddelek: Loža | 7020 (5927) | hmm23 |
» | Kako poceni telefonirati v tujinoOddelek: Omrežja in internet | 1782 (1567) | NazgulRR |
» | Kaj prinaša Microsoftov prevzem SkypaOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 14161 (11037) | Hexx |
» | telefoniranje prek internetaOddelek: Omrežja in internet | 3980 (3808) | mte |