Forum » Pomoč in nasveti » Napeljava kablov - elektrika, kabelska. Ali lahko skupaj?
Napeljava kablov - elektrika, kabelska. Ali lahko skupaj?
uros21 ::
Pozdravljeni.
Nabavil sem LCD telezijo in bi jo pritrdil na steno. Ker bi rad skril kable pod knauf, me zanima če lahko skupaj zlepim napajalni električni kabel in kabelsko televizijo. ne bi rad, da se mi inducira kaka napetosti v kabelski, da bi potem gledal motnje.
Kakšno je vaše mnenje.
lp uros
Nabavil sem LCD telezijo in bi jo pritrdil na steno. Ker bi rad skril kable pod knauf, me zanima če lahko skupaj zlepim napajalni električni kabel in kabelsko televizijo. ne bi rad, da se mi inducira kaka napetosti v kabelski, da bi potem gledal motnje.
Kakšno je vaše mnenje.
lp uros
KandazaR ::
Ne bi smelo biti problema, čeprav na tvojem mestu tega ne bi naredil. Probaj potegniti kabla vsak po svojem koncu, razdalja med njima naj bo pribljižno pol metra.
boych ::
Ne bi smelo biti problema, ker je antenski kabel z opletom in so tako motnje izključene.
AGGRESSIVINLINERULESTHEWORLD
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dolgi Kabli & IzgubeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2304 (1700) | Azrael |
» | Izgube UTP kablaOddelek: Omrežja in internet | 3007 (2639) | gumby |
» | Cable(1 statični IP) + switchOddelek: Omrežja in internet | 1324 (1222) | jelencb |
» | Dolžina kablovja med TV in grafičnoOddelek: Pomoč in nasveti | 1529 (1186) | gumby |
» | brnenjeOddelek: Zvok in slika | 1258 (1052) | Sergio |