» »

Problem z laptopom

Problem z laptopom

gorjanc ::

Imam IBMov T22, ki je do danes odlično služil svojemu namenu. Danes pa se je iz neznanega razloga sredi dela ugasnil in se noče več prižgati. Če je priklopljen na elektriko gori lučka za baterijo, drugače ne. Ko pritisneš power tipko se za del sekunde prižge power lučka in nato takoj ugasne. To so vsi simptomi, nobenega piskanja nič. Poskusil sem odstraniti baterijo, nobene razlike. Prosim pomagajte.

Šimpanz ::

Najbrž je šla plata. Nesi na servis če se ga še splača popravljati.

gorjanc ::

Danes sem poskusil ponovno zagnati računalnik in zadeva se je zagnala in deluje kot da ne bi bilo nič narobe. Dvomim da bi se zagnal če bi bila kriva matična plošča. Malce sumim na Baterijo ki napaja BIOS, vendar sta datum in ura pravilno nastavljena tako da to gotovo ni. Ima kdo kakšno idejo kaj bi bilo lahko narobe?

zcetrt ::

Crna magija. Prenosnik mi je tako crkoval, da sem imel že ogledanega novega, pred nakupom pa sem se odločil, da bom popolnoma razsul nezanesljiv prenosnik. Razstavil sem ga, kolikor se je razstaviti dalo in ga po temeljitem ogledu sestavil nazaj ter testno prižgal. Prej se je sesuval in nato ni hotel prižgati tudi do dve uri. Včasih je crknil po 15 minutah, včasih po 4 urah. Zdaj dela že 14 dni, od tega je bil prižgan neprekinjeno 36 ur (test...), sicer pa uporabljan kot običajno. Nobenih težav od tedaj. Pa ni se pregreval.
4.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Računalnik se ne zažene (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
535389 (4325) svetetko
»

Računalnik se ne prižge

Oddelek: Pomoč in nasveti
4317322 (13445) G_mAn
»

Računalnik se noče zagnati

Oddelek: Pomoč in nasveti
156114 (5464) Uporabnik-6
»

Telefon padel v vodo (BlackBerry Curve 8900) pomoč...

Oddelek: Pomoč in nasveti
436959 (5659) clothes
»

laptop polit s šabeso

Oddelek: Pomoč in nasveti
91682 (1389) arkas

Več podobnih tem