» »

Ponudniki storitev

Ponudniki storitev

pulstar ::

Po nekaj hitrem praznjenju proračuna sem se odločil da treba nekaj stvari spraviti v red. Prišel pa sem do zanimivega zaključka: Pri SIOL-u me svinjsko obirajo: študentski paket 1024/256, naročnina na ISDN(ostanki preteklih časov, ko je adsl povezava potrebovala isdn) in še nekaj pogovorov mesečno,...Vse skupaj se ustavi na približno 45-50 eurih, kar pa se mi ne zdi več tako malo. Razmišljal sem že o kakšnem drugem ponudniku, a se ne znam sam odločiti, saj z ostalimi ponudniki ne jaz, ne znanci nimamo izkušenj. Razmišljal sem celo o IP telefoniji...Sedaj me pa zanima, kaj bi bila najcenejša varianta: internetna hitrost mi zaenkrat zadostuje, telefon pa zaradi staršev vseeno še potrebujem. Obenem pa bi rad obdržal ISDN telefon, ki je bil nekaj let nazaj kar precej drag. Mogoče zna kdo svetovati v zvezi z alternativno ponudbo in konfiguracijo? Za vse odgovore se vsem lepo zahvaljujem.

mitja_i ::

če imaš možnost vzami T-2, njihovo televizijo in vmesnik za ISDN, ki ga edini ponujajo.

Bakunin ::

Novi brezzicni panasonic/siemens analogni telefoni so po ~30E.
Vsi ponudniki telefonije ti omogocajo vecino funkcij ISDNa (prikaz stevilke klicocega, klic na cakanju,...) tudi na analogni liniji.

Tvoja odlocitev je, ce bos vztrajal na ISDNu, ker "ga pac imas".

kulSMS ::

Če telefon nujno potrebuješ, potem te IP telefonija lahko razočara.
Sicer pa sam internet 1MBit je zelo poceni na amisu 16,27 €

pulstar ::

Ne, ne, ISDN priključka sploh ne potrebujem...za televizijo se pa ne zanimam kaj preveč....tudi telefon ne uporabljamo velikokrat, ponavadi le v primerih, ko se kliče stare starše in podobno...Za televizijo se ne bi odločil, saj zelo malo časa presedim pred TV ekranom. Kakšna bi bila cenovno najbolj ugodna ponudba interneta in telefonije(brez ISDN- če bi bilo izvedljivo, bi bila pa zaželjena možnost priključitve isnd telefona na navaden telefonski priključek)

kulSMS ::

ip telefonija + internet (1M/256k) misli da je najcenejše pri amisu (22,90 EUR)
tukaj imaš že všteto 200 minut pogovorov v vsa fiksna omrežja na mesec. + zastonj klice med 20.00 in 7.00 uro v vsa fiksna omrežja.
Tako, da je to načelom vse kar plačaš.

pri T2 je za odtenek dražje. Vendar mislim, da nimaš zastonj klicev. (to da so cenejši klici ti ne koristi, ker ne kličeš toliko)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kulSMS ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Znižanje stroškov ADSLja (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
7311416 (10118) Lonsarg
»

Obdržati isdn? (strani: 1 2 )

637608 (6536) shock
»

T2 vs AMIS

444669 (3461) snoopy20
»

Nov ponudnik širokopasovnega dostopa - T2 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
18962290 (43662) OmegaBlue
»

ADSL brez ISDN že prihodnje leto? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
13114697 (10584) Bistri007

Več podobnih tem