Forum » Pomoč in nasveti » USB Ključi - Počasnost
USB Ključi - Počasnost
LorD_DDooM ::
Pozdravljeni!
Ne glede kater tip in znamko USB ključka priklopim na službeni PC (katerakoli reža), mi vsakič javi, da je priklopljen na 'Low Speed port' in prenosi dosegajo v povprečju 1MB/s.
Glede na tip plate, Epox EP-9NPA7I, bi moral imeti 4 USB2.0 priključke. Tudi v BIOSu imam vklopljeno USB DEVICE V1.1+2.0.
Zaj, rabim kake specialne gonilnike (Okna so XP Pro, SP2, uptodate, original), sem kaj pozabil vklopiti?
Lep pozdrav!
Ne glede kater tip in znamko USB ključka priklopim na službeni PC (katerakoli reža), mi vsakič javi, da je priklopljen na 'Low Speed port' in prenosi dosegajo v povprečju 1MB/s.
Glede na tip plate, Epox EP-9NPA7I, bi moral imeti 4 USB2.0 priključke. Tudi v BIOSu imam vklopljeno USB DEVICE V1.1+2.0.
Zaj, rabim kake specialne gonilnike (Okna so XP Pro, SP2, uptodate, original), sem kaj pozabil vklopiti?
Lep pozdrav!
Han ::
Izbriši vse USB naprave iz Upravitelja naprav (Device manager) in ponovno zaženi Windows...
Če to ne bo pomagalo, naloži nForce4 gonilnike. Za Win2k/XP jih najdeš na spodnji povezavi.
http://www.nvidia.com/object/nforce_nf4...
Če to ne bo pomagalo, naloži nForce4 gonilnike. Za Win2k/XP jih najdeš na spodnji povezavi.
http://www.nvidia.com/object/nforce_nf4...
LorD_DDooM ::
Gonilniki za nForce so že bili naloženi in ni kazalo da bi kaj manjkalo.
Sem pa updejtal gonilnike za USB Device preko Device Manager-ja (preko neta) in sedaj leti ko sneta sekira.
Hvala za pomoč!
Sem pa updejtal gonilnike za USB Device preko Device Manager-ja (preko neta) in sedaj leti ko sneta sekira.
Hvala za pomoč!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | usb device not recognizedOddelek: Strojna oprema | 3167 (1637) | RutS |
» | Windows se ne zažene zaradi zunanjega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3293 (2673) | ManDriver |
» | Problem - zvok! Pomoč.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1760 (1596) | cekr |
» | Problem s driverji?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1602 (1477) | bluefish |
» | Epox 8RDA3+ in USBOddelek: Strojna oprema | 1218 (1151) | Samuel |