» »

Izdelava tiskanega vezja

Izdelava tiskanega vezja

elixis ::

Za zadnjo oceno pri tehnologiji s kemijo moram izdelati seminarsko nalogo o izdelavi tiskanega vezja. Problem je v tem, da ne najdem nobenega gradiva. Ce ima kdo kakrsnekoli linke, e-booke, seminarsko ali pa kaj ve o tem prosim, da mi napise... Hvala ze v naprej.
LP

zcetrt ::

In kje si sikal gradivo, da ga ne najdeš? Kako dolgo si iskal? Ne boš verjel, ampak že iskanje po SloTechu najde kar nekaj uporabnih tem s še več uporabnih povezav. Sem poizkusil, a ne bom podajal linkov.

off topic:

Zaradi lastnih potreb iščem osebo ženskega spoa ustreznih karakteristik. Problem pa je v tem, da ne najdem nič. Če ima kdorkoli kaj o tem, telefonske številke, ali pa celo ustrezno osebo, naj, prosim, napiše. Hvala že vnaprej.
4.

plavi85 ::

Ja bi mogu pa na Litostroj hodt :D mislm elektro šolo...

elixis ::

zcetrt najlepša hvala za pomoč... vendar nisem prosil, da mi solite pamet vendar samo za kak uporaben link, če bi slučajno kdo imel izkušnje s tem. Ti jih imaš zgleda manj kot jaz. Sem pa mislil, da so forumi primerni tudi za take zadeve. Če samo pogledam teme v katerih vsi povprek pomagate zaradi nekih gonilnikov, ki nekomu ne delajo pa jim vsi povprek pomagate, čeprav je takšnih strani na internetu še več kot pa strani o izdelavi tiskanih vezij in podobnega. Sedaj sem že našel gradivo, čeprav bi pričakoval, da je tega na internetu več( na slovenskih straneh).

plavi85 nisem ravno na litostroju no... Ampak vegova je elektro šola... računalništvo sicer...

bluefish ::

če pa hodiš na vegovo, pa vprašaj nekoga iz ele smeri.

Jackal ::

Walking the way is something completely different than imagining the way.

elixis ::

Hvala jackal tega res nisem našel. Vidim, da nekaterim le ni tako težko komu pomagati. Sedaj imam dovolj gradiva, da dokončam seminarsko.
LP

zcetrt ::

Ok. Se opravičujem za osornost. Ampak v tem času, ko smo gruntajoči v večini malo bolj zoprni, se vedno pogosteje pojavljajo splošna vprašanja, ki nakazujejo, kot da je največ energije, ki jo ima avtor bodoče seminarske naloge namen vložiti v iskanje virov, en post na forumu. Zbodlo me je namreč, da ne najdeš NOBENEGA gradiva.

Če bi vtipkal niz "postopek izdelave tiskanega vezja" v najdi.si, bi našel Jackalov link med prvimi zadetki. Če bi spustil "postopek" pa na 11. mestu. Kot sem že omenil, tudi iskalnik SloTecha najde kar nekaj tem Če sem z reakcijo pretiraval, pa naj presodi vsak sam.

Da pa podam še kaj uporabnega: Alternativa klorovodikovi kislini je tudi železov triklorid. Je sicer precej počasnejši, a manj nevaren okolju in uporabniku.
4.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izdelava vezja

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
185492 (5193) mte
»

JEDKANJE: Kolikšna koncentracija kemikalij ?

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
1211433 (9199) Double_J
»

Izdelovanje tiskanih vezij v kiberpipi

Oddelek: Novice / Kiberpipa
93072 (3071) specterss
»

Tiskano vezje

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
154508 (4143) ql000

Več podobnih tem