Forum » Pomoč in nasveti » airis drivers
airis drivers
gunserman ::
Pozdravljeni
Prijatelj mi je prnesu laptopa od katerega je zgubil inštalacijski cd z driverji. Zdaj pa me zanima, če kdo ve kje bi dobil driverje oz. ima driverje doma in bi mi jih lahko poslal. Vse kar vem od laptopa je da je firme airis. Zadaj mu na nalepki piše personal computer model. No 755II0. Nekako sem izbrskal na internetu, da gre za model airis gea 465( ni 100%). Na njihovi strani sem našel driverje za za model, toda se jih ne da zdownloadati. V glavem, če kdo ve kje najti driverje, se mu najlepše zahvaljujem.
Prijatelj mi je prnesu laptopa od katerega je zgubil inštalacijski cd z driverji. Zdaj pa me zanima, če kdo ve kje bi dobil driverje oz. ima driverje doma in bi mi jih lahko poslal. Vse kar vem od laptopa je da je firme airis. Zadaj mu na nalepki piše personal computer model. No 755II0. Nekako sem izbrskal na internetu, da gre za model airis gea 465( ni 100%). Na njihovi strani sem našel driverje za za model, toda se jih ne da zdownloadati. V glavem, če kdo ve kje najti driverje, se mu najlepše zahvaljujem.
- spremenil: gunserman ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik ob vsakem zagonu pozabi datum in nastavitve BIOSaOddelek: Strojna oprema | 1223 (1156) | opeter |
» | HP NX 6820S in Windows XPOddelek: Strojna oprema | 2194 (994) | Bananajoe |
» | Noro poceni notesnikOddelek: Kaj kupiti | 1945 (1945) | Belcebub |
» | Prenosniki AIRISOddelek: Kaj kupiti | 1391 (1004) | aprimo |
» | MONITOROddelek: Strojna oprema | 1276 (1174) | matic |