Forum » Strojna oprema » 2 web kameri priključeni istočasno
2 web kameri priključeni istočasno
tejcek ::
torej rabim eno pomoč:
kupujem 2 web kameri, kateri bosta na displaju istočasno prikazovali sliki v živo!!!
1. Ali je to mogoče, sploh če bosta kameri isti (da se ne bosta "tepli") in s katerim progarmom prikazovat stream?
2. če bo priklop na USB, za koliko lahko podaljšam kabel da bo brez moten?
3. ali imate kakšen nasvet, katere kamere kupit? gre se za en štos za rojstni dan tako da ni važna kvaliteta ampak funkcionalnost
zaenkrat hvala
Matej
kupujem 2 web kameri, kateri bosta na displaju istočasno prikazovali sliki v živo!!!
1. Ali je to mogoče, sploh če bosta kameri isti (da se ne bosta "tepli") in s katerim progarmom prikazovat stream?
2. če bo priklop na USB, za koliko lahko podaljšam kabel da bo brez moten?
3. ali imate kakšen nasvet, katere kamere kupit? gre se za en štos za rojstni dan tako da ni važna kvaliteta ampak funkcionalnost
zaenkrat hvala
Matej
dustphoenix ::
Hja, ponavadi glih dve isti napravi skupaj ne delata, zaradi uporabe istih IRQjev...
Predvsem z zvočnimi se pojavljajo take bedne napake... Probaj se kje zmenit v kaki trgovini, da ti "posodijo" al pa pustiš akontacijo, in sprobaš...
Po moje ti bota prej delali dve različni, kot pa dve isti...
Počakaj še na koga, če je že probaval kaj takega.
Predvsem z zvočnimi se pojavljajo take bedne napake... Probaj se kje zmenit v kaki trgovini, da ti "posodijo" al pa pustiš akontacijo, in sprobaš...
Po moje ti bota prej delali dve različni, kot pa dve isti...
Počakaj še na koga, če je že probaval kaj takega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšen napajalnik izbratiOddelek: Kaj kupiti | 3173 (2869) | dolenc |
⊘ | Scammer? ženska mi pošilja emaileOddelek: Omrežja in internet | 1105 (652) | 2loud4u |
» | mysql database backupOddelek: Izdelava spletišč | 1021 (899) | BigWhale |
» | Problem z dvokanalnim ddr 400Oddelek: Pomoč in nasveti | 703 (643) | rap3r |
» | dva monitorjaOddelek: Zvok in slika | 1110 (960) | hipo |