Forum » Omrežja in internet » Kaj je z myfreehost.com ????
Kaj je z myfreehost.com ????
tedybear ::
Tam sem imel svojo spletno stran????? Pizda jim kar crknilo je vse
POZNA KDO KAKO SLO FREE STRAN DO 20MB ?
POZNA KDO KAKO SLO FREE STRAN DO 20MB ?
ChiefThunder ::
A loh še jz neki vprašam v zvezi s temle Slohostingom?
Ti se tu registiraš in pač dobiš svojo domeno. Kako pa do nje dostopaš- da je nje vsebina vidna v browserju? A morš najprej nek html fajl nardit a kak in ga morš pol uploadat na ftp al kako gre to? Dejte mi pomagat, k nimam blage veze...
tnx
Ti se tu registiraš in pač dobiš svojo domeno. Kako pa do nje dostopaš- da je nje vsebina vidna v browserju? A morš najprej nek html fajl nardit a kak in ga morš pol uploadat na ftp al kako gre to? Dejte mi pomagat, k nimam blage veze...
tnx
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
Marjan ::
index.htm mors met poleg vsega in to je vse
----------
Ja, pa res Myfreehost je crknu.
Slohosting je pa tud PODN od podna.
Zakaj? Zato ker ti čist na vsako tvojo stran dajo svojo reklamico na dnu. In meni so se neki s pop-up okni zacel morit in sem jih skenslu.
Tko da ne priporocam.
Zaenkrat je še vedno volja najboljsa. Nobenih reklam - nobenih problemov.
----------
Ja, pa res Myfreehost je crknu.
Slohosting je pa tud PODN od podna.
Zakaj? Zato ker ti čist na vsako tvojo stran dajo svojo reklamico na dnu. In meni so se neki s pop-up okni zacel morit in sem jih skenslu.
Tko da ne priporocam.
Zaenkrat je še vedno volja najboljsa. Nobenih reklam - nobenih problemov.
ChiefThunder ::
hmm, a mi lohka en še neki pomaga?
na Slohost strežnik sem naložu fajle za phpBB 1.4. Tam v navodilih piše, naj za inštalacijo poženem install.php- do tu vse vredu, se pojavi uno 1. okno za vpis database podatkov... Zdej pa; kva je tu treba vpisat, da lohka pridem preko tega 1. dela? če kliknem naprej, mi prbije "Warning: MySQL Connection Failed: Can't connect to MySQL server on ..." kva delam narobe?
Database Server Address: ?
Database Name: ?
Database User name: ?
Database Password: ?
najlepša hvala za pomoč! :8)
lp
na Slohost strežnik sem naložu fajle za phpBB 1.4. Tam v navodilih piše, naj za inštalacijo poženem install.php- do tu vse vredu, se pojavi uno 1. okno za vpis database podatkov... Zdej pa; kva je tu treba vpisat, da lohka pridem preko tega 1. dela? če kliknem naprej, mi prbije "Warning: MySQL Connection Failed: Can't connect to MySQL server on ..." kva delam narobe?
Database Server Address: ?
Database Name: ?
Database User name: ?
Database Password: ?
najlepša hvala za pomoč! :8)
lp
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
Thrivial ::
ChiefThunder: phpBB(kot vsak php forum) zahteva MySQL bazo, ti pa nimas nobene na voljo. Presaltaj na kaksen CGI forum in uporabljaj .txt za bazo...
lp
lp
:: Member of Eror Team ::
... and Eror Team is gone...
... and Eror Team is gone...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PHPBB FORUM (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 15769 (11251) | mmorph |
» | Inštalacija PhpBB forumaOddelek: Izdelava spletišč | 1867 (1610) | Jochaan |
» | phpBB forumOddelek: Izdelava spletišč | 1139 (1030) | teac |
» | kak se na slohostingu postav forum in katerega?Oddelek: Izdelava spletišč | 2231 (1875) | Klemenn |
» | PHP & MySQL ServerOddelek: Omrežja in internet | 1258 (1061) | glavic |