Forum » Pomoč in nasveti » Printer (HP Deskjet 5550) noče printati
Printer (HP Deskjet 5550) noče printati
miskin ::
Do nedavno mi je printer delal brez težav, potem pa sem po nesreči odinštaliral (uninstall) printer iz "Add and Remove Programs"...nato sem na internetu poiskal driver in ga namestil, vendar mi printer noče printati...ko npr. dam v wordu dokument za sprintat, mi odpre okence printerja in se pojavi ta dokument v vrsti za printanje ter izgine po nekaj 10 sekundah...iz printerja pa ne pride nič... ne sprinta niti testne strani...
Na HP spletni strani sem z njihovim programčkom preveril, ali imam nameščen ustrezni driver in je reklo, da je OK...zdaj, ko razmišljam za nazaj, kaj sem še delal na računalniku, kar bi lahko vplivalo na printer, sem se spomnil, da sem brisal nekaj datotek iz windows folderja po navodilih na strani http://www.neowin.net/forum/index.php?s... (samo nekaj prvih točk). Še posebej mi je padlo v oči tale točka:
5. c:\windows\driver cache\i386\
NOTE: DON’T DELETE THIS FOLDER, JUST ALL THE FILES INSIDE! This is one you may not want to delete, this takes up a bit of space (about 80mb) but windows uses if you ever add or remove windows components and things like printer drivers. If you’re your hardware is already working fine, you don’t need this folder on your hard drive. For example, if you delete this folder, and try to install IIS, windows will ask for the CD or Network share with the files on it, if you don’t need to add or remove windows components often, deleting this will free up some space for you.
Povezave sem preveril nekajkrat in so OK...na printerju sveti lučka...
Ali ima kdo idejo, kako printer usposobiti?
Na HP spletni strani sem z njihovim programčkom preveril, ali imam nameščen ustrezni driver in je reklo, da je OK...zdaj, ko razmišljam za nazaj, kaj sem še delal na računalniku, kar bi lahko vplivalo na printer, sem se spomnil, da sem brisal nekaj datotek iz windows folderja po navodilih na strani http://www.neowin.net/forum/index.php?s... (samo nekaj prvih točk). Še posebej mi je padlo v oči tale točka:
5. c:\windows\driver cache\i386\
NOTE: DON’T DELETE THIS FOLDER, JUST ALL THE FILES INSIDE! This is one you may not want to delete, this takes up a bit of space (about 80mb) but windows uses if you ever add or remove windows components and things like printer drivers. If you’re your hardware is already working fine, you don’t need this folder on your hard drive. For example, if you delete this folder, and try to install IIS, windows will ask for the CD or Network share with the files on it, if you don’t need to add or remove windows components often, deleting this will free up some space for you.
Povezave sem preveril nekajkrat in so OK...na printerju sveti lučka...
Ali ima kdo idejo, kako printer usposobiti?
miskin ::
Še to: printer mi natisne testno stran, če mu dam ukaz na samem printerju...če poskusim dati ukaz iz PCja mi ne printa...
A ima kdo kakšno idejo?
A ima kdo kakšno idejo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Deli za vozilaOddelek: Kaj kupiti | 1607 (1301) | Polanc |
» | Starejsi HP LaserJeti in Windows 7 = no goOddelek: Pomoč in nasveti | 3119 (2616) | dbokal |
» | Kateri sata driver je pravi za TOSHIBA SATELLITE L40-Q17???Oddelek: Strojna oprema | 5771 (2594) | Leoon |
» | Kako v Win2k premakniti mapo Documents and Settings?Oddelek: Operacijski sistemi | 1877 (1843) | Mercier |
» | Zvočna ne dela na XP-jihOddelek: Pomoč in nasveti | 1138 (1086) | mitja01 |