» »

Kateri prenosnik...

Kateri prenosnik...

Divja Svinja ::

No ker sn celo leto garal v šoli mi je oče obljubil da mi bo kupil prenosnik. Sedaj me pa tanima keri je najbolši na trgu. Iščem pa enega do tri tisoč evrov saj fotr nea hoče dati več. tak da mi napišiti v kiri trgovini prodajajo najbolše za to ceno pa kakšne linke bi proso. In zaniama me če se sploh splača kupit tak pocen prenosnik da se mi nea bo takoj skuro. Zelo se veselim tega prenosnika namreč da bom lahko povsod igrice igral in se zabaval s prijatelji. veliko razočaranje bi bilo če mi neabi dali linkov. lepa hvala vam želi.




Tadej!



:)

jan01 ::

lenovo t60 (oz nov t61)

Fr33man ::

Si pa mazica, mislm obup, zato kr si mal za knigo visu ti bo pa kr high-end laptop kupu? In ti boš 3000 evrov vredn laptop meu mau za igrce pa zabavanje s prjatli, mislm odstrel. Vidm da te zanima če se sploh splača kupt tko pocen prenosnik, seveda se ga ne splača, sploh zate ne kr ga očitno ne boš uporablal za to čemur je namenjen, ampak za postavlanje pred kolegi. Če bi mogu sam trdo delat za 800 evrov, bi še kako hudičev cenu laptop za ta dnar! Današna vzgoja je očitn čist na dnu!

Tr0n ::

Za ta denar ti naj raje kup en res high-end desktop racunalnik. :)

Klemzz ::

ojoj...3000€ ni malo človek ;( za ta denar dobiš pošteno dobr leptop, sam nevem zakaj bi ga meu za igrce...nabiva si raje desktop pc, pa še dosti manj te bo prišel, "prizanesi" fotru...

ferdo ::

jzt kupujem prenosnik za 1000eurov do 1500eur, pa sem garal v službi ojhaha....pa se tudi učim ob delu, fotr pa nima pojma o prenosnikih, kaj šele o desktop računalnikih, znal bi pržgat, pa se bi mu že pr vpisovanju gesla zalmilo....

prenosnik za 3000eurou, nism vedu, da so tudi taki:)

Se strinjam glede vzgoje... moji otroc si bodo zaslužil, mogoče si si ti zaslužu z učenjem 3000eur, ne rečem, vendar me merilo preseneča, le kaj boš dobil za poročo darilo...... bolje da ne ugibam, očitno ste finančno nadpovprečni, to je pa že drugo...

Lepo bi bilo, če bi bila večina takšna..

PS: glede na tvoj podpis, ki ga imaš spodaj, me ne preseneča, čemu.....moj brat je doneral enemu invalidu 750eur, mogoče bi lahko tudi ti. pa moj brat je študent.
.: w w w . s l o - t e c h . c o m :.
.: I can`t believe the news today :.

darksamurai ::

Sploh veš kok je 3000€? Za ta dnar dobiš vrhunski prenosnik. Sicer je najboljši nekje 5000€, sam kaj ti bo tak sistem? Najbolje da si ga naročaš iz nemčije ali pa iz ZDA. V mislih imam alienware ali pa dell prenosnike. Alienware je podjetje ki sestavlja gaming sisteme (v dellovi lasti). www.dell.de www.alienware.de

Dellove konfiguracije so mi boljše.
npr. dell
XPS Notebook M1710
ntel® Core™ 2 Duo Prozessor T7600
2048MB 667MHz DDR2 SDRAM
SATA 160 GB (7200 RPM)
512 MB DDR3 nVidia® GeForce™ Go 7950 GTX
8x-DVD+/-RW
...
2.820€

Čista gaming mašina. Če bi mogu sam za prenosnik dela,t bi si v najboljšem primeru kupu prenosnik za 1500€. To pa garantiram. Sam za prenosnik ne bom dal več kot 1500€, ker se mi zdi izguba denarja.

Zgodovina sprememb…

tomaz- ::

glej, verjetno ste polni denarja, ampak to še ne pomeni, da je treba delat z njim kot svinja z mehom....

Greš lepo v trgovino in kupiš en zeloo soliden laptop za cca 1500 €, razliko pa naj ti oči rajš nameni za kej druzga, če si že res v šoli tako noro blestel...

Če pa imata oba z očijem fiksno idejo, da mora bit glih 3000 €, pol pa GO WILD .......:D

p.s.
uf, moj sinko je zdele star 7 let, pa je priden v drugem razredu ! Ampak za 3000 € bo mogu bit pa fu***** Einstein... , ko bo mel pa svoj denar, pol pa....

blue ::

Ne poslušaj tiste, ki ti priporočajo povprečno mašino na €1500.. Pol si samo še en tip z navadnim laptopom.... ( BREZVEZE )

Če hočeš izstopati si moraš nabaviti kak po naročilu narejen prenosnik.

Če kupuješ za tak denar moraš it v tujino, ker v SLO je žalost kar se tiče res high end izdelkov.

Divja Svinja ::

Vsem se zahvaljujem za odgovore. Jan01 jaz bi rabu bolšo grafiko kot jo ima ta in po možnosti več rama in pa dudi če je možno večji ekran. Tujina nea pride v poštev saj oče več nea hodi v nemčijo. Namizni računalnik imam pa zadosti dober vendar jaz si želim nekaj kar bi lahko nosil z sabo in na njem dostopal do interneta in igric. Saj vem da bi dobil tudi kakšna jajca okol 1500-2000 evrov. Vendar ka mi bo to. Jaz imam računalnik za igre ne pa za delo v wordu. Mislu sn da je xbox 360 bolši od računalnika vendar sn se zmotil. Fotr mi pa nea hoče kupit še PS3 tak da iščem najbolši prenosni thincpad do 3000evrov, da mi ga nea bo treba zamenati po pol leta ampak ga hočem najman do naslednega . Tak da če imaste še kake predloge mi dajte prosim linke. Rabil bi pa zmoglivo grafiko in po možnosti večji ekran kot 15cm. Zahvaljujem se za razumevanje.




Tadej.

Zheegec ::

Najboljši zadevi za igre sta trenutno Tale in tale, prvi bi bil za cca 3000€, je pa treba kar nekaj časa čakati, da se zadevo dobi. Je pa res nekaj posebnega.

Drugače pa je tudi XPS, katerega je predlagal Darksamurai super zadeva.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

BigHugo ::

Divja Svinja: Tvojemu očetu predlagam, da ti plača en dober tečaj slovenščine. Bo boljše za tebe in za nas, ki čitamo tvoje skrpucalo.

Pa brez zamere.
LP BigHugo

_marko ::

Meni se zdi, da se divja svinja norčuje ... :\
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.

MEDENA ::

Jaz tudi >:D

Poglejte njegov podpis.

Intel; Core2 CPU 6300 1.86GHz (2 CPUs), 4GB DDR2
NVIDIA GeForce 8800 GTX 768MB 653MHz Core, vodno hlajenje
Windows Vista; Home Premium (6.0, Build 6000) Seagate Barracuda 500GB

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: MEDENA ()

Divja Svinja ::

Vidim da tukaj nea bom dobil pomoči. Zaka me žalite in se norčujete saj vas nisn prosil za to. Prosil sn vas samo za mnenje kaj lahka dobim za 3000 evrov. ALIEN hvala ti za link ampak nevem če pošiljajo tudi v SLO (bom še pogledal). Hvala tistim ki ste mi pomagali.

Zheegec ::

Ja, menda se da dobiti v Slo s Slo garancijo, bi moral vprašati... vsekakor je pa potrebno čakati.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Sc0ut ::

Kaj pa če bi kontaktiral dobre računalniške trgovine v Sloveniji in bi ti oni po želji skupaj sestavli kakšen dober laptop. Al pa enega velikega uvoznika, če ti gredo na roko. Ali pa v eni temi je bilo, da se da poslat robo na pošto pri meji, kjer te počaka.


http://www.redzion.eu/index.php?act=vie...
Nek link, samo nisem gledal, koliko je resna trgovina.
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Sc0ut ()

Mikrohard ::

Jaz bi priporočal naslednjega:
Apple MacBook Pro 17" Intel Core 2 Duo 2.33GHz/2GB/160GB/SD/AP/BT 3.040,00 € -- www.istyle.si

Specifikacije

KandazaR ::

T61 se dobi tud z nvidijino grafo. PA za 2x1GB rama, Cored duo 2,2 GHz. To je eden najbol neuničljivih prenosnikov. Na voljo pa sta različici z 14.1 in pa 15 palčnim zaslonom. Prenosniki z večjim pazlonov pa pač niso več prenosniki (vsaj v pravem pomenu ne->prenosnost).

darksamurai ::

Apple ima pa izmed vseh najbolj navite cene. Sam majo pa "super šekšy" ohišje >:D
Mislim, da pri Dell XPS seriji dobiš največ za ta dnar. Na voljo imaš 512 MB DDR3 nVidia® GeForce™ Go 7950 GTX grafično, Core2Duo,... Pa iz Nemčije ti ga v dokaj razumnem času pošlejo oz. lahk prek uvoznika zahtevaš...

Zgodovina sprememb…



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

gamer comp

Oddelek: Pomoč in nasveti
81237 (927) matejkor
»

gamer prenosnik-mnenja (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
565750 (4788) gruntfürmich

Ocenite mi gajbo.

Oddelek: Kaj kupiti
301637 (1261) OmegaBlue
»

Kaj spremeniti?

Oddelek: Kaj kupiti
261524 (1272) GrimReaper
»

Ultimate machine

Oddelek: Kaj kupiti
101491 (1295) Grey

Več podobnih tem