Forum » Programska oprema » Problem s programom
Problem s programom
RockOnYump ::
Živjo
Imam en majhen problem. Doma imam že nekaj let program Euro Plus+ REWARD (Angleščina, Interaktivni tečaj, ver.4)
Ampak ker program rabi kodo je nastal problem. Program je orginalen samo jaz imam samo še cd-je brez škatel. Očitno so se nekje izgubile.
Zato lepo lepo prosim nekoga tako prijaznega ki pozna ta program ali pa ga ima če bi mi lahko kdo posredoval kodo da bi program spet lahko uporabljal.
hvala že vnaprej
Imam en majhen problem. Doma imam že nekaj let program Euro Plus+ REWARD (Angleščina, Interaktivni tečaj, ver.4)
Ampak ker program rabi kodo je nastal problem. Program je orginalen samo jaz imam samo še cd-je brez škatel. Očitno so se nekje izgubile.
Zato lepo lepo prosim nekoga tako prijaznega ki pozna ta program ali pa ga ima če bi mi lahko kdo posredoval kodo da bi program spet lahko uporabljal.
hvala že vnaprej
- spremenilo: RockOnYump ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Kodi -brezplačni tv programiOddelek: Pomoč in nasveti | 11330 (8256) | Mavrik |
» | Bolgarija bo naročala le še odprtokodne programeOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 14479 (12097) | ohnowhy |
» | Brezplačna odprto-kodna POS Blagajna - mikroBLAGAJNA (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 28591 (17111) | japol |
» | GPL/LGPLOddelek: Programska oprema | 6693 (3867) | čuhalev |