Forum » Kaj kupiti » LCD WideScreen in stara Nvidia GeForce MX400
LCD WideScreen in stara Nvidia GeForce MX400
Angel Eyez ::
LP!
Evo prvič na strani....vse sorte sn že pregledu na več forumih sn že uprašu...nikjer nič pametnega nisn zvedu ....tule pa vidim d mate ornk temo o lcdjih...tak d bi mogu gdo vedit....
Koker vem, bi mogl LCDji Wide Screen.i delat na grafičnih karticah starih do pet let...to so mi rekl...js pa mam Nvidia GeForce MX/MX400, kopujem si pa tale monitor: LG 22" LCD monitor L226WTQ-SF in me zanima, če bi to delal na tej kartici in kak bi delal....če pa neb in ...recimo, a bi kej pripomogel s tole grafično Sapphire Radeon 9600 XT, 256MB, AGP
je novejša...ma ta star priklop...pa cena je zmerna....k kište nimam kej posebnega...grafično bi si kupu pa sam zato, d bi tale 22ka delala tak ko je treba oz. vsaj dost dober...dokler ni nove kište....kr za špile mi dol visi, men je važn da je lepa slika za filme....tak d bi prosu sam, če mi zna kdo svetovat (v primeru če nobena od teh grafičin neb bla vredu) za kako kartico..z zmerno ceno...tja do 25...pa da ta 22ka dela gor....kr pol sn že tak čez 100 čukov pršu...in je maximum dosežen :)
TNX u naprej
Evo prvič na strani....vse sorte sn že pregledu na več forumih sn že uprašu...nikjer nič pametnega nisn zvedu ....tule pa vidim d mate ornk temo o lcdjih...tak d bi mogu gdo vedit....
Koker vem, bi mogl LCDji Wide Screen.i delat na grafičnih karticah starih do pet let...to so mi rekl...js pa mam Nvidia GeForce MX/MX400, kopujem si pa tale monitor: LG 22" LCD monitor L226WTQ-SF in me zanima, če bi to delal na tej kartici in kak bi delal....če pa neb in ...recimo, a bi kej pripomogel s tole grafično Sapphire Radeon 9600 XT, 256MB, AGP
je novejša...ma ta star priklop...pa cena je zmerna....k kište nimam kej posebnega...grafično bi si kupu pa sam zato, d bi tale 22ka delala tak ko je treba oz. vsaj dost dober...dokler ni nove kište....kr za špile mi dol visi, men je važn da je lepa slika za filme....tak d bi prosu sam, če mi zna kdo svetovat (v primeru če nobena od teh grafičin neb bla vredu) za kako kartico..z zmerno ceno...tja do 25...pa da ta 22ka dela gor....kr pol sn že tak čez 100 čukov pršu...in je maximum dosežen :)
TNX u naprej
- spremenilo: Angel Eyez ()
WTF? ::
Ce uzames 9600 XT bo 100% delal za mx400 pa nism preprican ...
EDIT: ce ze kupujes grafo do 20k, uzam 6600GT :)
EDIT: ce ze kupujes grafo do 20k, uzam 6600GT :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: WTF? ()
Matej_K ::
Z najnovejšimi driverji bi verjetno vsaka delala...Meni je na TI4200 normalno delal Samsung 226BW, po inštalaciji najnovejših driverjev seveda
... .. .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nujno - nova graficna GeForce 7300GT ima dalec slabso sliko kot 4leta stara GeForceOddelek: Pomoč in nasveti | 2192 (495) | Keyser Soze |
» | katero grafično kartico za 20.000 (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4401 (3529) | All |
» | Katero grafično kartico naj kupim? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5127 (4308) | ross|e20 |
» | navijanje GeForce FX5200Oddelek: Navijanje | 1803 (1448) | BaRtMaN |
» | Problem z navijanjem RAMov na grafični (Hercules Radeon 9600 PRO)Oddelek: Navijanje | 1965 (1443) | G@MER |