Forum » Strojna oprema » USB ključ
USB ključ
urbecar ::
Imam cenen USB ključ. Problem pa se pojavi ko hočem priti na ključ. Problem je takšen.
Kot je videti na sliki so črke od "explore" in "open" nekeam čudne. Ko kliknem na ti dve čudni besedi se mi odpre okno Open with, namesto da bi direktno odprl explorerja. Kot sem rekel ključ dela saj lahko pridem na njega če vtipkam pot v explorerju (v mojem primeru "G:\"). Nato lahko normalno shranjujem na njega in dobim iz njega datoteke. Imam pa še en ključ, ki pa v istih USB portih dela normalno.
Je imel že kdo podobne probleme in kako jih je rešil, če se jih sploh da.
Kot je videti na sliki so črke od "explore" in "open" nekeam čudne. Ko kliknem na ti dve čudni besedi se mi odpre okno Open with, namesto da bi direktno odprl explorerja. Kot sem rekel ključ dela saj lahko pridem na njega če vtipkam pot v explorerju (v mojem primeru "G:\"). Nato lahko normalno shranjujem na njega in dobim iz njega datoteke. Imam pa še en ključ, ki pa v istih USB portih dela normalno.
Je imel že kdo podobne probleme in kako jih je rešil, če se jih sploh da.
RiNC ::
Če te tak hudo to moti ga vrži stran in kupi novega!
Kak pa je kaj z garancijo?
Če je stvar še v garanciji lahko po mojem zahtevaš zamenjavo, ker očitno ne deluje vredu.
Se ti to dogaja samo na tvojem računalniku al tudi drugje (npr. pri kolegu)?
Kak pa je kaj z garancijo?
Če je stvar še v garanciji lahko po mojem zahtevaš zamenjavo, ker očitno ne deluje vredu.
Se ti to dogaja samo na tvojem računalniku al tudi drugje (npr. pri kolegu)?
CURIOSITY did not kill the cat...
...it was the BUS!
...it was the BUS!
balocom ::
jst bi prej reku da je to virus
V svetu brez googla bi bil najbolj uporabljen ukaz v bash-u ukaz man
zdobersek ::
proper chineze version!
je ze vseskozi tako ali se je to zacelo pred kratkim?
najbolje bo, da zamenjas.
je ze vseskozi tako ali se je to zacelo pred kratkim?
najbolje bo, da zamenjas.
kuli ::
Probaj ga v Ubuntu ali kateri drugi različici, da vidiš ali je problem v ključu ali v OS. Najbolje da ga nato kar v konzoli formatiraš.
mkfs.msdos /dev/tvoje mesto
LP
mkfs.msdos /dev/tvoje mesto
LP
urbecar ::
Mogoče sem res pozabil omeniti da sem malo prej iz njega zbrisal en virus. Format je pomagal. Trnutno dela kot mora.
@ billgates: ja to so jajca od kitajca. Poceni roba, ampak šenkanemu konju se ne gleda v zobe.
@ billgates: ja to so jajca od kitajca. Poceni roba, ampak šenkanemu konju se ne gleda v zobe.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB ključ - problemOddelek: Pomoč in nasveti | 7197 (4434) | deninho1989 |
» | UEFI SecureBoot v praksiOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 12374 (9386) | driver_x |
» | popravilo USB ključkaOddelek: Pomoč in nasveti | 7267 (5100) | JanezC |
» | Cuden virus na racunalnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 1567 (1305) | Pyr0Beast |
» | ne morem odpreti diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3687 (3069) | rockrose |