Forum » Loža » Pohvala Slainu in DrSergioDJ-ju
Pohvala Slainu in DrSergioDJ-ju
Caboose ::
Fanta res sta se potrudila, in skrbno pogledala in opisala že kar zajeten kupček filmov... čestitke čestitke, tako jaz sem svoje povedal zdaj pa ste še drugi na vrsti :P
If you can't explain it simple, than you dont know it good enough.
DrSergioDJ ::
hvala, hvala... :D
slaine bo vriskal od veselja, ko bo vidu, da je pohvaljen ( sam, ga morem opozorit...k ni dost na netu, hehe )
slaine bo vriskal od veselja, ko bo vidu, da je pohvaljen ( sam, ga morem opozorit...k ni dost na netu, hehe )
...
Tomi ::
Cccc, DrSergioDJ, še tega mu ne privoščiš..
Kajti zadnjič smo se namreč menili, da bi lahko imeli ogromno recenzij, samo bi potem bila recenzenta skozi pred televizijo in slaine to očitno počne:D
Kajti zadnjič smo se namreč menili, da bi lahko imeli ogromno recenzij, samo bi potem bila recenzenta skozi pred televizijo in slaine to očitno počne:D
metrodusa.blogspot.com
Tomi: hehe..nesporazum..seveda mu privoščim..morem ga pa "opozorit" na temo, ker je drugace ne bo videl ( ker ni dosti na netu...) haha :D
ok? :D
ok? :D
...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: DrSergioDJ ()
Slaine ::
Ahhhh.... pohvale, kar oči se mi solzijo:) . Lepo je slišat da nekdo ceni tvoje delo (še posebej moje, ker ima DrSergioDJ bolj malo dela, hehe). Kar tako naprej ljudje. Aja, avtograme pa pošiljam na dom:))
Slaine - The King of Kings ...........''Some of us are born to die''
Slaine ::
A vidte kok mi moj 'nadrejeni' (hahahaha) ves čas mori! Po moje je DrSergioDJ na lastni koži izkusil kako je, če učenec napreduje bolj kot učitelj:))
Zdej pa spat!:O
Zdej pa spat!:O
ah ja...vedno (pre)pametna nižja delovna sila.... :D
Slaine...pozabljaš kdo ti je podaril tvoj DVD player za nov let....brez njega bi mal težje gledal filme, ne..?
Jst sm končal v tej temi...
Slaine...pozabljaš kdo ti je podaril tvoj DVD player za nov let....brez njega bi mal težje gledal filme, ne..?
Jst sm končal v tej temi...
...
Sergio ::
da ne bo prišel Master Bwana Sergio in oba Recenzenta dvakrat okoli Uhe™, ako se ne bosta začela obnašati letom primerno... :D
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rahlo primanjkanje novicOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 1827 (1827) | Jeebs |
» | Opravičilo..Oddelek: Slo-Tech | 1024 (706) | PaJo |
» | ..::Prošnja adminom::..Oddelek: Slo-Tech | 1103 (742) | Tomi |
» | Nov DVDOddelek: Novice / Nova vsebina | 2059 (2059) | DrSergioDJ |