Forum » Pomoč in nasveti » V operacijskem sistemu ni particij
V operacijskem sistemu ni particij
miki16 ::
Kar neenkrat so izginile particije v windowsih.V partition magic-u mi pokaze da je nezaseden prostor na tem disku, ki je v okvari.Da pa ne izgubim podatkov, me zanima s katerim programom popravim to.
Lep dan ter hvala.
P.S. nic nasel v zvezi s tem, tako da sem vprasal :)
Lep dan ter hvala.
P.S. nic nasel v zvezi s tem, tako da sem vprasal :)
gumby ::
najdi diagnosticni program za tvoj HD, v boot-cd obliki (da ga lahko zazenes mimo OS). dobis ga na web strani proizvajalca
verjetno ti je disk crknil...
verjetno ti je disk crknil...
my brain hurts
ender ::
Če je disk v okvari, najprej najdi enako velik ali večji disk, in naredi popolno kopijo diska na drugi disk (uporabi npr. System Rescue CD, in orodje dd_rescue, ki kopiranja ne prekine tudi če pride do napak).
Če veš točne velikosti particij, poizkusi potem na novo ustvariti particijsko tabelo, in podatki bi se morali vrniti. V nasprotem primeru boš rabil pa program, kot je npr. OnTrack EasyRecovery, v katerem imaš precej možnosti za reševanje podatkov.
Če veš točne velikosti particij, poizkusi potem na novo ustvariti particijsko tabelo, in podatki bi se morali vrniti. V nasprotem primeru boš rabil pa program, kot je npr. OnTrack EasyRecovery, v katerem imaš precej možnosti za reševanje podatkov.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | bi kdo vedelOddelek: Pomoč in nasveti | 850 (730) | Exile3 |
» | blue screen errorOddelek: Pomoč in nasveti | 750 (631) | joze28 |
» | Nedelovanje računalnik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 784 (713) | rebel1234 |
» | Reševanje podatkov z diskaOddelek: Strojna oprema | 4764 (4010) | Spajky |
» | Težave pri zaznavanju trdega diskaOddelek: Strojna oprema | 936 (849) | ~Speed |