Forum » Pomoč in nasveti » Nenehno resetiranje računalnika!!!
Nenehno resetiranje računalnika!!!
forplan ::
Zadnji mesec je računalnik dobesedno zmešalo.
Računalnik imam postavljen slab meter pred balkonskimi vrati. Zadnji mesec pa se je računalnik začel odzivat na vrate in sicer, če odprem vrate na stežaj se računalnik začne v dobri minuti resetirat še predno pride v windowse, v bios sem pogledal da mu ta čas pač pade temparatura procesorja in matične od 1 do 2 stopinji. Ko zaprem pa dela spet normalno. To pa se ne zgodi če odprem okno na "kip" in tako pustim ves dan tako da pade temperatura sobe za 5 stopinj temperatura procesorja za 10, matične pa za 5 stopinj.
Že 3 leta imam isti računalnik in vedno je delalo brez problemov, celo večkrat sem odprl da sem na hitro prezračil sobo zaradi vročine od računalnika.
Računalnika se rešil praha kajti dobnrval sem da je za to kriv prah.
Prosim da mi vsaj povete zakaj se resetira računalnik, če ne poznate rešitve
Računalnik imam postavljen slab meter pred balkonskimi vrati. Zadnji mesec pa se je računalnik začel odzivat na vrate in sicer, če odprem vrate na stežaj se računalnik začne v dobri minuti resetirat še predno pride v windowse, v bios sem pogledal da mu ta čas pač pade temparatura procesorja in matične od 1 do 2 stopinji. Ko zaprem pa dela spet normalno. To pa se ne zgodi če odprem okno na "kip" in tako pustim ves dan tako da pade temperatura sobe za 5 stopinj temperatura procesorja za 10, matične pa za 5 stopinj.
Že 3 leta imam isti računalnik in vedno je delalo brez problemov, celo večkrat sem odprl da sem na hitro prezračil sobo zaradi vročine od računalnika.
Računalnika se rešil praha kajti dobnrval sem da je za to kriv prah.
Prosim da mi vsaj povete zakaj se resetira računalnik, če ne poznate rešitve
da se strinjam
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Preglasen računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 4370 (3894) | mersault |
» | Samodejno izklapljanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 630 (549) | Jankolovski |
» | Nizke temperatureOddelek: Navijanje | 1471 (1109) | M-XXXX |
» | Prenosnik se greje (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7007 (5908) | Pyr0Beast |
» | Je kaj narobe? Pentium 4Oddelek: Pomoč in nasveti | 1671 (1293) | mark19 |