Forum » Elektrotehnika in elektronika » deli za ipod
deli za ipod
gorilla ::
Zdravo! nevem ravno če sem temo odprl v pravem forumu, ampak upam da sem. No moj problem: na mojem ipod mini sem poskusil menjat trdi disk za compact flash kartico. Vse je šlo v redu, dokler nisem naletel na neki krhki molex, ki je kar odpadel... V glavnem, zanima me, kje v Sloveniji bi se dalo dobit kake dele za ipod mini, verjetno bi moral kupit celi click wheel. Verjetno bi kupil tudi novo baterijo. Zdaj pa me zanima če kdo ve kje bi lahko dobil (vsaj clickwheel v SLO) dele, lahko pa tudi iz drugih držav, ampak prosim če ima kdo izkušnje s kupovanjem iz drugih držav! Hvala!
gorilla ::
Hja, bom probal poslat email če se da kaj zrihtat pri epl.si... če še kdo ve za kako rešitev, prosim pomagajte ;)
robbe ::
Probaj raje na iStyle, epl.si je bol tko tko. Drugače pa poglej na ebayu, stvari je veliko, in če kupuješ preko paypala skoraj ne bi smelo biti problemov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iPhone Euro PolnilecOddelek: Mobilne tehnologije | 633 (569) | zee |
» | Test prenosnika Apple PowerBookOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 5913 (4450) | pajac |
» | i-Pod in njegov adapterOddelek: Pomoč in nasveti | 1030 (968) | Sergio |
» | Predstavljeni novi iMaciOddelek: Novice / Procesorji | 2305 (2305) | darkolord |
» | In zdaj še iPod miniOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 2659 (2659) | Road Runner |