Forum » Pomoč in nasveti » Hidden mapa?
Hidden mapa?
Onlyx ::
Jest mam pa en problem. Pomotoma sem neko mapo z jpeg fajli na nastavitvah označil s hidden in mi je kar zginila. Kje jo lahko najdem oz. kakšen je postopek za pridobitev te mape vidne. Na recent documents lahko jpeg fajl, ki je bil v mapi normalno odprem, ko pa dam iskati to mapo mi jo racunalnik ne najde!
Vem, da sem sele zacetnik, zato upam na vašo pomoč.
hvala
Vem, da sem sele zacetnik, zato upam na vašo pomoč.
hvala
bluefish ::
odpri my computer > tools > folder options > view > označi View hidden files and folders
nato pojdi na tisto lokacijo, kjer je mapa vidna. Z desno tipko miške klikni nanjo > Properties in odznači Hidden pod atributi.
Nato pa pojdi ponovno tja, kot je napisano v prvem koraku in stanje povrni na prvotno. Torej označi Do not view...
nato pojdi na tisto lokacijo, kjer je mapa vidna. Z desno tipko miške klikni nanjo > Properties in odznači Hidden pod atributi.
Nato pa pojdi ponovno tja, kot je napisano v prvem koraku in stanje povrni na prvotno. Torej označi Do not view...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Bethrezen ::
al pa pejd u mapo, kjer se ta mapa nahaja in gor u naslovu napišeš ime mape, prtisneš enter in si not
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | C-disk se mi sam polni ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 10004 (9099) | cookyx |
» | Izginilo namizje, ikone, start meni prazenOddelek: Operacijski sistemi | 9244 (8529) | k4vz0024 |
» | Lahko obnovim neshranjen word dokument??Oddelek: Pomoč in nasveti | 6552 (6419) | SkyEye90 |
» | Zasedenost diskaOddelek: Strojna oprema | 1365 (1212) | waineck |
» | Kako shraniti e-mail naslove?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1531 (1482) | Sami |