Forum » Izdelava spletišč » ONLINE Aplikacija oz. HTTP 405 Resource not allowed in IIS
ONLINE Aplikacija oz. HTTP 405 Resource not allowed in IIS
Boik ::
Zdravo!
Kot prvo, te stvari delam prvič zato se ne razburjat, če bom spraševal neumnosti!
OK...
Probal sem postavt neko aplikacijo, ki naj bi bla dostopna tudi drugim preko bravzerjev.
Inštalirau sm Uniserver, ki inštalira vse potrebno (apache, mysql, php....).
Po navodilih sem odpakirau aplikacijo v www folder in prek mozille le-to tudi inštalirau.
Registrirau sem tud no-ip ker nimam fiksnega IP
Lokalno vse deluje OK. Ko pa se probam logirat na aplikacijo izven mreže mi sicer odpre login stran, vpišem username, password in dobim HTTP 405 Resource not allowed in IIS
Glede na to da IIS sploh nimam inštaliranga, ali je to problem za mojega ISP-ja al jaz nimam še kaj inštaliranga??
Hvala za vsakršno pomoč!!!
Kot prvo, te stvari delam prvič zato se ne razburjat, če bom spraševal neumnosti!
OK...
Probal sem postavt neko aplikacijo, ki naj bi bla dostopna tudi drugim preko bravzerjev.
Inštalirau sm Uniserver, ki inštalira vse potrebno (apache, mysql, php....).
Po navodilih sem odpakirau aplikacijo v www folder in prek mozille le-to tudi inštalirau.
Registrirau sem tud no-ip ker nimam fiksnega IP
Lokalno vse deluje OK. Ko pa se probam logirat na aplikacijo izven mreže mi sicer odpre login stran, vpišem username, password in dobim HTTP 405 Resource not allowed in IIS
Glede na to da IIS sploh nimam inštaliranga, ali je to problem za mojega ISP-ja al jaz nimam še kaj inštaliranga??
Hvala za vsakršno pomoč!!!
- spremenil: Boik ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoft Access 2007 RuntimeOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4238 (3265) | FireSnake |
» | Problem s prostorom na HD po brisanju datotekOddelek: Pomoč in nasveti | 1026 (977) | Matty |
» | spletna stranOddelek: Izdelava spletišč | 1233 (1137) | Scorpia |
» | Program s katerim bi nastavil password za dostop do mapeOddelek: Programska oprema | 946 (847) | Lime |
⊘ | TIS 2001 = kodaOddelek: Programska oprema | 2271 (1806) | Primoz |