Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik se ugaša
Računalnik se ugaša
KoVa ::
Živjo!
Imam en problem.... Ko prižgem računalnik, in normalno prižgem tud ostalo monitor, zvočnik, se na računalniku nalaga windows in potem ko pride do windowsa, se čez približno 10 sec. ali sekunda gor dol, monitor ugasne, a škatla dela.... Na začetku sem mislil, da je grafična nekaj, pa ni (ali pa). Včeraj sem poslušal muzko in je muzka crknla in monitor tudi, škatla pa še vedno dela in nič nisem mogel kot da resetiram. In potem spet ko pride do windowsa spet crkne monitor, škatla pa spet dela in tko se skoz ponavlja!
Jst res ne vem kva bi lahko bilo. A mogoče matična al kva, napajalnik???
Help please!
LP
Imam en problem.... Ko prižgem računalnik, in normalno prižgem tud ostalo monitor, zvočnik, se na računalniku nalaga windows in potem ko pride do windowsa, se čez približno 10 sec. ali sekunda gor dol, monitor ugasne, a škatla dela.... Na začetku sem mislil, da je grafična nekaj, pa ni (ali pa). Včeraj sem poslušal muzko in je muzka crknla in monitor tudi, škatla pa še vedno dela in nič nisem mogel kot da resetiram. In potem spet ko pride do windowsa spet crkne monitor, škatla pa spet dela in tko se skoz ponavlja!
Jst res ne vem kva bi lahko bilo. A mogoče matična al kva, napajalnik???
Help please!
LP
- spremenil: KoVa ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slika zgine (narobna resolucija)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1684 (1282) | bisernik |
» | črn monitorOddelek: Pomoč in nasveti | 1130 (1051) | gpc |
» | plata ali procesor ??Oddelek: Strojna oprema | 1812 (1448) | Pyr0Beast |
» | Najbolj neumen odgovor:) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 11056 (6756) | fRiK0 |
» | Samo sranje!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1614 (1154) | Highlag |