Forum » Igre » StarCraft II
StarCraft II
Temo vidijo: vsi
destroyer2k ::
Damn you battle.net 3x večjo vojsko od tebe sn mev pred bazo tvojo pa glih so mogli server prekiniti.
Bolf3nk ::
Hehe. Nisva ne. Lahko pa danes pol popoldan, če boš kaj gor Patch so izdali, tako da je bila igra takoj nazaj gor.
Firebat ::
Zanima me če je kdo in je dobil Starcraft 2 beta key in je ne rabi. Ali pa kdo , ki jo ima in je preprosto ne rabi.
email miha.dresar@gmail.com
lep pozdrav
email miha.dresar@gmail.com
lep pozdrav
def0r ::
No da bomo zaceli malce iskati beta igralce :) Vsi ki ze imajo Beto poleg destroyeka prosim posljite ZS da se zmenimo za kaksno igro:D
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: def0r ()
Evo sedaj pa naj kdo trdi da activision nima nič prstov vmes pri blizardu. 60$ oz. 60EUR bo navadna kopija enako sranje so začeli delati kot z cod6 (še malo pa bodo dal map pack za sc2).
http://www.shacknews.com/onearticle.x/6...
http://www.shacknews.com/onearticle.x/6...
huelz ::
Eh, to bo po dolgem casu spet ena od original iger, ki si jih bom privoscil in celo preigraval, plus pomaga ce poznas kakega uvoznika/prodajalca, je tud kak evro zato cenej
Se je kdo ze igral s travnisko verzijo, ki baje kroz okol? Zanima me al sploh dela al je samo skirmish al kej vec.
Update:
Sej za collectors edition tud niti ni pretirana cena
Se je kdo ze igral s travnisko verzijo, ki baje kroz okol? Zanima me al sploh dela al je samo skirmish al kej vec.
Update:
Sej za collectors edition tud niti ni pretirana cena
Zgodovina sprememb…
- spremenil: huelz ()
Zheegec ::
60EUR? Bi kupil tudi če bi bilo 100EUR, kolikor sem probal "beto" in gledal video posnetke matchov je zadeva na ravni originala, par popravkov še in bo super. Z malo sreče jo pa dobim zastonj
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
ahac ::
60$ oz. 60EUR
Nikjer ne piše, da bo 60€ v EU. Pa tudi, če bo... bo to cena v Bigbangu, v UK bo pa 2/3 tega oz. manj.
100$ za CE? Yea, right. Še 60 jim ne dam za navadno verzijo.
CE je pa pač proper CE. Knjiga z 176 stranmi, behind the scenes DVD, soundtrack CD, SC1 in pet za WoW, itd...
Bi blo pa lepo, da bi dal kakšen WoW pet ali kaj podobnega vsakemu, ki nabavi SC2.
Bioware mi je dal poseben armor za Mass Effect 2, ker imam kupljen tudi Dragon Age (pa ne collectors edition), Blizzard pa očitno hoče vse v CE spavit. Še več... lahko bi npr. dal poseben title v WoW tistim, ki končajo SC2 kampanijo, itd... možnosti je veliko.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ahac ()
ahac
Vsi digitalni distributerji bodo imeli 60EUR, ampak ne gre se toliko za denar, ampak za princip.
Čeprav jaz bom vseeno kupil, sam hell bo tudi verjetno prva in zadnja antivision igra, ki jo bom kupil.
Vsi digitalni distributerji bodo imeli 60EUR, ampak ne gre se toliko za denar, ampak za princip.
Čeprav jaz bom vseeno kupil, sam hell bo tudi verjetno prva in zadnja antivision igra, ki jo bom kupil.
Sej veš kolk so men pomembni wow itemi.. ;).
Ravno zato bi moral bit pa WoW pet zraven vsakega SC2. Pač... nagrada za tiste, ki kupijo obe igri (druge pa itak ne briga).
Ne pa, da ga prodajajo v CE. To ni lepo. Je pa smiselno z stališča Blizzarda, ker mislm, da bo za dost ljudi ravno ta pet pomemben razlog za nakup SC2 CE.
Sej če tko gledaš: razlika med navadnim in CE bo recimo 40€.
SC1 sam se že prodaja za 15€. Nekateri WoW pets se prodajajo po 10€.
Pa nam ostane samo že 15€, kar je pa vrednost knjige, DVDja in CDja.
Anyway... če bo v škatli posebej koda za WoW pet ga boš lahko naprej prodal.
Možno je pa tud, da ga boš dobil avtomatsko, ko boš vpisal SC2:CE cdkey v battle.net. V tem primeru se ga pa ne bo dal prodat, ker bo že vezan na tvoj b.net account.
Vsi digitalni distributerji bodo imeli 60EUR
Boš pa naroču škatlo in dal 40EUR pa boš zraven dobil še DVD in manual.
Ista fora je recimo z zadnjim Warhammer 40k.
Na Steamu je 30EUR, pri gameplay.co.uk je 18 funtov, kar je okrog 20EUR (+poštnina). Pri inštalaciji moraš pa itak vpisat cdkey v Steam in si na istem (+manual in DVD imaš).
Heh... Starcraft 1 je tud 15EUR v Blizzard Store (download ali škatla), na gameplay.co.uk je pa 5 funtov.
Ceno za SC2 imajo pa napisano 28 funtov (32EUR).
Gameplay Price:
£27.99
Street price: £39.99
(Save £12.00)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ahac ()
ahac
To je pametna poteza, ko imajo 3 različice na voljo in če kdo nima denarja dovolj sedaj, potem kasneje doda za celotno verzijo.
To je pametna poteza, ko imajo 3 različice na voljo in če kdo nima denarja dovolj sedaj, potem kasneje doda za celotno verzijo.
sheeptar ::
k neberete drugih forumov zgleda :) @z joker foruma@
te k majo :
putka.putka
lunko.slo
madman.absinth
davorko.slo
sheeptar.slo
atiron.atiron
rya.slo
thor.slo
folken.kolfen
ghnoy.wax
piškolin.crnuce
jozha.jozha
mjolnir.slo
Kju.deiq
Deviance.sigillum
tufy.nath
te k majo :
putka.putka
lunko.slo
madman.absinth
davorko.slo
sheeptar.slo
atiron.atiron
rya.slo
thor.slo
folken.kolfen
ghnoy.wax
piškolin.crnuce
jozha.jozha
mjolnir.slo
Kju.deiq
Deviance.sigillum
tufy.nath
Zheegec ::
Heh, večina ljudi, ki je hotela imeti key ga je pač že dobila. 50EUR je pa že cena igre čez par mesecev. Jaz sem key dobil zastonj (hvala Def966), plačal pa zanj ne bi.
Anyway, SC2 beta je zakooon!
Anyway, SC2 beta je zakooon!
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
ginekolog ::
odigral sem 20 igre sc2 in mi ne sede. Preveč je podobna legendarni sc in wc3. Bolj mi sede Spring balanced annihilation. To, da ni zoom outa je tudi beda.
Divers do it deeper.
Oddaj potem account nekomu na forumu :)Seveda ce ni zdruzen s cim drugim kakor WoW ali kaj drugega.
Kakor sem gledal male oglase prodajajo za 30 in 50 EUR beta keye. Malce debilno se mi zdi da nekdo ki dobi key in nato friend invite da zacne prodajati drugega namesto da bi nekomu podaril.
P.S. Ban the guys selling keys, kdo je za to ?:D
P.S. Ban the guys selling keys, kdo je za to ?:D
Zgodovina sprememb…
PARTyZAN ::
Če se komu zdi, da je vredno plačati toliko do uradnega izida, OK. Meni se zdi milo rečeno ... debilno. Mislim, da tudi Blizzardov načrt ni bil tak, da njihove zastonjske ključe folk mastno preprodaja po internetu. Shame on you. Čez približno tri mesece se bo dalo (polno) igro dobit za okoli 40EUR iz UK. Mogoče celo manj.
Trenutno imamo klapo štirih, ki si delijo dva ključa. Jaz sem zaenkrat še brez ... krivim ahaca, ker me ni bolj pozorno opozoril na zadnji giveaway nekega Blizzard fan-paga. :P (joke)
Trenutno imamo klapo štirih, ki si delijo dva ključa. Jaz sem zaenkrat še brez ... krivim ahaca, ker me ni bolj pozorno opozoril na zadnji giveaway nekega Blizzard fan-paga. :P (joke)
Jah jutri bodi gor :) Boma z destroyerjam dajala keye v obliki kviza ce bo kdo zelel bo se kaksnega podaril pa jih malce vec damo:)
Drugace www.sclegacy.com veliko dajejo keye pod SC2 topicom na forumu. :)
Drugace www.sclegacy.com veliko dajejo keye pod SC2 topicom na forumu. :)
Mihcael ::
Eni niso dobil friend invite, trudili so se tedne da bi dobili key, poskusili vse živo vsak teden pa ni uspelo, tak da ima za vsakega key drugačno vrednost.
Eni so ga na easy dobil in še to že v štartu.
Eni pa ga nebojo dobil niti do konca!!
Jaz osebno bi ga bil kupil okoli 15-25eur, pa so vsi prodajal od 100 do 300 eur, to je crazy :).
Eni so ga na easy dobil in še to že v štartu.
Eni pa ga nebojo dobil niti do konca!!
Jaz osebno bi ga bil kupil okoli 15-25eur, pa so vsi prodajal od 100 do 300 eur, to je crazy :).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mihcael ()
Drugace prodaja keyev je krsenje pravil bete kakor vem.
Pa tudi key je vreden 5$, dosti ljudi je preko americanov in gamestopa prednarocila in tam dobila.
Ti tudi sam prodajas key tako da verjemi mi noben ne bo dal 15-30EUR za key za igro ki bo prisla cez mesec ali dva ven. Upam da bo kaksen kupec se nasel ki bo reportal prodajo keya.
Drugace pa danes ob 20:00 ce se boste udelezili tisti ki nimate keyev :)
Ceprav upam da se bo se kdo nasel da bo se kaksen key prispeval da ne bodo samo trije:)
Starcraft 2 beta key tekmovanje
Pa tudi key je vreden 5$, dosti ljudi je preko americanov in gamestopa prednarocila in tam dobila.
Ti tudi sam prodajas key tako da verjemi mi noben ne bo dal 15-30EUR za key za igro ki bo prisla cez mesec ali dva ven. Upam da bo kaksen kupec se nasel ki bo reportal prodajo keya.
Drugace pa danes ob 20:00 ce se boste udelezili tisti ki nimate keyev :)
Ceprav upam da se bo se kdo nasel da bo se kaksen key prispeval da ne bodo samo trije:)
Starcraft 2 beta key tekmovanje
Zgodovina sprememb…
Heh vsak ima svoje razmisljanje.
Vec igralcev je bolj zabavno je, ce pa uspe kaksen manjsi SLO SC2 community narediti na slo-techu bi bilo tudi dobro:)
Vec igralcev je bolj zabavno je, ce pa uspe kaksen manjsi SLO SC2 community narediti na slo-techu bi bilo tudi dobro:)
mihael ::
def966, se strinjam.
(Sem vido da se mi je oglas glede "Starcraft2 beta key" zbrisal, me ne moti, ampak je še en uporabnik katerega oglas te morate zbrisat ;)).
(Sem vido da se mi je oglas glede "Starcraft2 beta key" zbrisal, me ne moti, ampak je še en uporabnik katerega oglas te morate zbrisat ;)).
Rotaidal ::
Uradno:
StarCraft(R) II: Wings of Liberty™ in Stores Starting July 27, 2010
http://investor.activision.com/released...
StarCraft(R) II: Wings of Liberty™ in Stores Starting July 27, 2010
http://investor.activision.com/released...
Pesimist ::
Kaj če preordaš iz games.co.uk. Piše da dobiš early beta access, vendar nič datuma. Kdaj bi se nej to zgodilo?
ah ze vem: 16/5 2010
ah ze vem: 16/5 2010
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
Uh, pa res hočjo imet skor 60EUR pri nas.
platform
Platform cena: 55.99EUR
mantis
cena artikla: 55.95 EUR
Za primerjavo:
gameplay.co.uk
?35 = 40EUR (približno)
+ poštnina (kar bo minimalno, če naročimo več komadov naenkrat)
platform
Platform cena: 55.99EUR
mantis
cena artikla: 55.95 EUR
Za primerjavo:
gameplay.co.uk
?35 = 40EUR (približno)
+ poštnina (kar bo minimalno, če naročimo več komadov naenkrat)
Sumo ::
Na zavvi.com je preorder 29.95 funtov, pa še poštnina v Slovenijo je samo 1 funt. Kdor bo ta špil kupil pri nas, se bo res nategnil.
huelz ::
PARTyZAN, kdaj boste pa naroceval?
Pomoje bom kupil vsaj dva SC2, za enega imam ze preorder, bi pa rad collectors edition, samo ga se nikjer nisem zasledil.
Pomoje bom kupil vsaj dva SC2, za enega imam ze preorder, bi pa rad collectors edition, samo ga se nikjer nisem zasledil.
Mipe ::
Vzamem vse, kar sem pred tem rekel za Starcraft 2. Zakaj? Tale članek me je prepričal. Kot je videti, so v SP vložili res veliko truda, poleg tega pa Starcraft 2 obeta neslutene možnosti za modanje. Tako sem si premislil in BOM kupil Starcraft 2 - zgolj zaradi single player in možnosti modanja. Multiplayer pa zaradi mene lahko gre nekam. ;)
P.S.: Vsaj če ne bodo zahtevali povezave z internetom za Single Player... če bodo sledili Ubisoftovim stopinjam, bom šel nakupovat na Thepiratebay.
P.S.: Vsaj če ne bodo zahtevali povezave z internetom za Single Player... če bodo sledili Ubisoftovim stopinjam, bom šel nakupovat na Thepiratebay.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mipe ()
Mipe
Singleplayer lahko offline igra, samo prvič moreš je prijavit preko interneta (enako kot steam).
Singleplayer lahko offline igra, samo prvič moreš je prijavit preko interneta (enako kot steam).
Mipe ::
Pri meni igre crashajo, če je Steam online, tako da mi to ne diši preveč. Če pa bo Blizzard to bolje uredil in bo avtorizacija samo enkrat, drugič pa lahko igram sredi puščave daleč od internetnih priključkov, potem je dovolj sprejemljivo zame.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Strategy games (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 12226 (1720) | mtosev |
» | Industrija reinkarnacij: V 4K ločljivosti se vrača legendarni StarCraftOddelek: Novice / Igre | 10317 (5463) | opeter |
» | StarCraft 2: Best of Slovenia #1Oddelek: Igre | 3329 (2052) | def0r |
⊘ | Starcraft 2 beta key tekmovanjeOddelek: Igre | 3295 (2576) | destroyer2k |
» | StarCraft II prihaja julija (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 20774 (18786) | ahac |