» »

StarCraft II

StarCraft II

Temo vidijo: vsi
««
6 / 23
»»

destroyer2k ::

Mipe

Saj z steamom lahko isto offline igraš.

Slo-One ::

Pozdrav ljudje. Sam sem za ?52.95ˆˆ (61.65EUR) naročil CE iz Zavvija + 1 funt poštnine.

Evo tu mate CE., ker meni se zdi še kr poceni.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Slo-One ()

PARTyZAN ::

Pa imaš že izkušnje z tem prodajalcem?

Da od tu sem že naročeval pa je do sedaj vse prišlo v roku in v enem kosu xD. Drugače ne želim delati reklame za mn3 ampak sem tudi tukaj bral o Zavviju.

BigWhale ::

Pesimist je izjavil:

Kaj če preordaš iz games.co.uk. Piše da dobiš early beta access, vendar nič datuma. Kdaj bi se nej to zgodilo?

ah ze vem: 16/5 2010

Ne, beta key dobis naslednji dan ko narocis in talali jih bodo do 16.5. potem pa ne vec.

Rotaidal ::

Ja dečki, 14 dni še imate :) Veselo g33kat do takrat.8-)

Jaz bom komaj začel geekat danes.

ahac ::

Hm.... SC2 beto bodo očitno zaprl preden pride realID v WoW... sem pa mislu, da bo že kmal možno cross-game chatat. :O
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Zakaj mi nifinite loop se zgodi ko patcham?

def0r ::

Dvomim da se ti, samo vsak patch posebej dol daje do zadnjega.
In pri vsakem ponovno zacne slider iti gor.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: def0r ()

Trajalo je eno uro (skoraj dlje kot download) sedaj deluje, sem šel 1 practice match in sem celo zmagal x) .

Slo-One je izjavil:

Trajalo je eno uro (skoraj dlje kot download) sedaj deluje, sem šel 1 practice match in sem celo zmagal x) .

Ja, tale patching je fail. :) Jest sem tud najprej gledal kaj se dogaja in ze hotel prekiniti, potem sem pa postal pozoren na release number.

Narobe je to, da se pokazejo patch notes od zadnjega patcha in mislis, da skoz eno in isto dela. :)

Me čudi da niso naredili tako, da so vsi popravki združeni v enega vsaj za tiste, ki igro na sistem nameščajo prvič.

Najbrz je loceno da lahko gledas od prejsnih patchev replaye itd. :)

Ni problem zmetat v en installer vsega.

Ko bo špil releasan verjetno bo tako. To je pa beta test in se testira tudi patcher. :P

Zavvi je CE podražil za več kot 20EUR, po novem stane 84EUR + poštnina. Očitno ne bo nič z mojim collectorjem ;(.

Sem prav ponosem, da sem ga naročil (CE), ko je bil ceneje! Sej bi v bistvu vzel, kar navadnega prvo pa so mi ga iz 29,95 na 34,95 funtov podražili. Pol sem pa za 52.95 (fjev) CEja vzel :D.

Samo ni zmeraj pri preorderju okvirna cena, najbrz bos placal polno ceno:) Poglej ce imas kje napisano.

Nep. Ko enkrat pre-orderaš (pri Zavvi) plačaš ceno po kateri si pred-naročil. Ni panike :). Ker je praksa, da bližje je času, ko bo izšla dražja je.

Hehe 2 bad da ne narocam iz tujine:) Ce mi ne uspe dobiti v SLO sploh ne bom kupil SC2:) If i cant have collector i wont buy anything:)

baltko ::

hmm...ma meni na zavvi-ju napiše, da je naročilo CE možno samo za znotraj UK

se pravi s kje naj naročim CE

je možno da bo na voljo tudi pri nas?

....btw - v beta sem trenutno 1vs1 gold, pa 2vs2 gold hehehe...mi kar gre=)

Mipe ::

Ja, počakaj no na izid! V hipu bo v vseh štacunah, celo mlekar ti jih dostavi na dom.

nuclear ::

če kdo rabi lahko naredite preorder pri prijatelju na playtech.si .. napište v mail da sem vas poslal jaz, dobite mogoče še malce ceneje :)
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB

nuclear je izjavil:

če kdo rabi lahko naredite preorder pri prijatelju na playtech.si .. napište v mail da sem vas poslal jaz, dobite mogoče še malce ceneje :)

Saj ga nima gor...
Iskanje ni obrodilo sadov. Poizkusite z drugačnim nizom.

http://forums.battle.net/thread.html?to...

Beta je podaljšana za en teden.

Zheegec ::

Yeees, back to diamond league for me :)
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

nobodyelse ::

Kok so pa zamoril z začasno ukinitvijo bete...kr neki :D

Hehe, beta je pač beta. Bomo že preživeli ta čas, izzid prihaja kmalu.
Janez Janša, 29.04.2014

Ima kdo kake screen shote? Nucal bi jih za blog post in preview multiplayer game-a? Blizzard mi je dovolil objavo materiala ampak so mi beto mal prehitr ukinil. :(

Ahiles ::

Ne bit užaljen ampak stric google in youtube mata na miljone slik filmov izber pač kera ti paše.

za dobre komentarje in replaye poglejte na Youtube kanala od "HDStarcraft" in "huskystarcraft", tudi če ne poznate Starcraft2 tipa tako dobro komentirata, da je bolj zanimivo kot gledat košarko na Slo TV :)

Edit: za screenshote pa preprosto izbereš 1080P ločljivost pa je :)
Janez Janša, 29.04.2014

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zheegec ()

Ahiles je izjavil:

Ne bit užaljen ampak stric google in youtube mata na miljone slik filmov izber pač kera ti paše.

Katerih lastniki so drugi. Vsaj v vecini.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BigWhale ()

nobodyelse ::

Zheegec je izjavil:

za dobre komentarje in replaye poglejte na Youtube kanala od "HDStarcraft" in "huskystarcraft", tudi če ne poznate Starcraft2 tipa tako dobro komentirata, da je bolj zanimivo kot gledat košarko na Slo TV :)

Tenx model, res je hudo gledat :), carsko komentiranje.

Poglej si cel HDH invitational, res je zakon :)
Janez Janša, 29.04.2014

Mipe ::

Seveda za trailer uporabijo profesionalno animacijo, ki pove bore malo o igri sami in bolj spominja na kak film.

Ja.... ampak to je TV reklama. Ni namen, da predstavi igro, ampak poveča zanimanje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ahac ()

ArYeS ::

Torej, ideja je, da bi se lahko postavilo nek slovenski community starcraft 2 page, ker izgleda da je kar zanimanja za kaj takega v Sloveniji.

Zanima me če je kaj interesa od kogarkoli, da bi pomagal takšno stvar uresničiti (mogoče kakšen hosting za forum, pomoč pri postavitvi, kakšna novica), tako da se zbere slovenski community na enem mestu, saj mislim da je kar številčen.

Anyone?

BALAST ::

Mislim, da bodo kmalu odprli novo Temo namenjeno kompetentnemu igranju SC2 na http://discharged.org , ker pa je trenutno SC2 še zelo zaprte narave še ni takega razmaha z novicami.

No medtem ko bi lahko bilo kaj scene na SC2, bi bilo zanimivo imeti tudi ločen community, kateri bi bil bolj noob-friendly pa bolj samostojen.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ArYeS ()

nuclear ::

ahac je izjavil:

nuclear je izjavil:

Saj ga nima gor...
Iskanje ni obrodilo sadov. Poizkusite z drugačnim nizom.

rekel sem da mail pošlji ker je preorder! Dobiš ceneje kot kjerkoli drugje(mislim da ima okoli 46,90EUR skupaj s poštnino), samo moj nick omeni.
EDIT: zdaj je dodal: http://playtech.si/p/1/692/starcraft-ii...

edit: mene zanima a bo kdo igral od tu, bi lahko se skupaj dogovorili enkrat, čeprav SC nisem igral nikol v lajfu :)
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nuclear ()

Nejc1994 ::

Tale starcraftII bo pa drag... sm ga mislu kupit sm pa vidu d bo 60 $ pa ni sans...

Tr0n ::

Moras racunat 3x toliko, ce bos hotel preigrat vse SP kampanje. :)

BALAST ::

Tron ima prav, je drago, ampak če računaš da je Starcraft 1 igra, ki je bila več kot desetletje zelo aktualna, se lahko ta znesek deli z 10let, pa pride okoli 12EUR na leto 1EUR/mesec, kar pa zelo poceni, glede na to da ni potrebno, kot pri WOW, plačevati na 60dni po 30EUR (15EUR/mesec). Sam sem že prodana duša in bom kupil prvi del. ;)

Tr0n ::

Nimas kaj. Blizzard, tako kot Apple, zna ozemat folk, ki ga ocitno to sploh ne moti. :)

Bolf3nk ::

Za mp rabiš samo eno igro. Za ostale sp kampanje pa bodo druge alternative:))

Ostale dve kampanje bosta tudi precej obvezni za multiplayer, saj bosta ga posodobili in večina ljudi bo prešla na novega. (tako kot Frozen Throne). Ampak mislim da 25-30 misij zadosti mojo potrebo za singleplayer za eno leto, tako da ne vidim težave v tem da bodo 2 expansiona.

U na game.co.uk za 70eur collectors.. i'm gonna get that

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ArYeS ()
««
6 / 23
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Strategy games (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
5612226 (1720) mtosev
»

Industrija reinkarnacij: V 4K ločljivosti se vrača legendarni StarCraft

Oddelek: Novice / Igre
3610317 (5463) opeter
»

StarCraft 2: Best of Slovenia #1

243329 (2052) def0r

Starcraft 2 beta key tekmovanje

393295 (2576) destroyer2k
»

StarCraft II prihaja julija (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Igre
6420774 (18786) ahac

Več podobnih tem