Forum » Igre » Multiplayer z oddaljenim računalnikom
Multiplayer z oddaljenim računalnikom
nurmaln ::
Rad bi s kolegom ali dvema občasno odigral kak špil tipa AOE3 ali kaj podobnega, ne da pa se mi prenašati računalnika naokoli. Ali je mogoče se v igri direktno povezati na drug računalnik, ki ni v LAN omrežju? Da ne bo pomote, zanima me če se to sploh da s katerimkoli špilom, AOE je samo primer.
Meni pade na pamet samo VPN. Bi to šlo? A je še kak boljši način?
hvala za ideje
Meni pade na pamet samo VPN. Bi to šlo? A je še kak boljši način?
hvala za ideje
dustphoenix ::
Če imaš net, narediš server v igri, kolegom poveš IP ali ime serverja (z IPjem bo lažje najt).
Če pa hočete sami igrat brez kogarkoli drugega (ki ga ne poznate), pa daš server še pod password.
Če pa hočete sami igrat brez kogarkoli drugega (ki ga ne poznate), pa daš server še pod password.
Snegec ::
Zoki, mislim, dan isi razumel vprašanja. Da prevedem OPjevo vprašanje v g33k jezik.
Ali lahko, preko oddaljenega kontroliranja računalnika (VNC, itd) igraš igrice v Multiplayer obliki.
Primer: Si v službi, dolgčas ti je. Preko VNCja se povežeš na svoj domači računalnik, zaženeš Age of Empires in odigraš en Multiplayer z prijateljema.
Če je to izvedljivo moraš pa vprašat kakšnega strokovnjaka. Načeloma bi se moralo dati. Kolk bi bilo pa laga itd je pa spet drugo.
Ali lahko, preko oddaljenega kontroliranja računalnika (VNC, itd) igraš igrice v Multiplayer obliki.
Primer: Si v službi, dolgčas ti je. Preko VNCja se povežeš na svoj domači računalnik, zaženeš Age of Empires in odigraš en Multiplayer z prijateljema.
Če je to izvedljivo moraš pa vprašat kakšnega strokovnjaka. Načeloma bi se moralo dati. Kolk bi bilo pa laga itd je pa spet drugo.
Snegec & Snežinka, mala potepinka.
Mavrik ::
Praktično nemogoče, kar se tiče 3D grafike. Morda s kakimi 2D igrami.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Age of empires 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 8293 (2099) | oo7 |
» | Nastavitev Lan omrežjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1950 (1720) | Gapi |
» | hamachiOddelek: Igre | 6337 (3403) | ziga14 |
» | age of empires prek netaOddelek: Igre | 2552 (2422) | misso |
» | LAN problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1921 (1672) | kockish |