Forum » Hlajenje in modifikacije » RFC - hlajenje
RFC - hlajenje
Terraner ::
Tole ni vezano specifično na računalnike ampak vseeno, ker gre pač za hlajenje, tukaj pa je verjetno kar nekaj ekspertov za odvajanje toplote me kot laika zanima sledeče:
Kako bi se obnesel sistem, ki bi recimo prek radiatorje (KEL) spuščal hladno vodo*, za radiator pa bi nastavil ventilator in s tem dosegel relativno hlajenje prostora, če se razumemo kaj hočem povedat?
Prav tako me zanima, če mogoče kdo ve a se je tega sistema mogoče že kej kdo domisil?
* Koliko stopinj bi morala imeti voda, ki bi se pretakala po radiatorju?
Kako bi se obnesel sistem, ki bi recimo prek radiatorje (KEL) spuščal hladno vodo*, za radiator pa bi nastavil ventilator in s tem dosegel relativno hlajenje prostora, če se razumemo kaj hočem povedat?
Prav tako me zanima, če mogoče kdo ve a se je tega sistema mogoče že kej kdo domisil?
* Koliko stopinj bi morala imeti voda, ki bi se pretakala po radiatorju?
Feri Hajos
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj se z radiatorjem ne da hladiti prostora ?Oddelek: Loža | 8333 (6818) | Zion10 |
» | Kje dobiti big-ass satje za vodno hlajenje ? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 7576 (6679) | gorjanc |
» | Nakup vodnega hlajenja. Pomoč... (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4744 (4089) | Vuli |
» | (how)LOW cost vodno hlajenje .?. (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 7909 (6772) | T0RN4D0 |
» | vodno-hlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1875 (1448) | tec |