» »

Exchange server 2007

Exchange server 2007

HellBird ::

Dober dan,

imam veliko težavo. Namestil sem Exchange 2007, kmalu pa sem opazil, da nekaj stvari v IIS nisem prav nastavil, tako da sem se odločil exchange odstraniti, kar se je izkazalo za zelo slabo idejo. Zadeva se mi ni hotela odstraniti, poskušal sem razne stvari, porabil skoraj cel dan za to in ker se ni nič spremenilo, sem po domače povedano znoru, izbrisal C:\Program Files\Microsoft\Exchange, pobrisal vnose v AD preko adsiedit.msc ter pobrisal nekaj ključev v registru, kar se je zdaj izkazalo za še slabšo idejo saj zdaj, ko izberem remove, sistem sporoči, da ne najde exchange strežnika. Vse bi bilo lepo, če bi lahko zagnal čarovnika za namestitev in zadevo lepo nanovo namestil, ampak kaj ko ta čarovnik zazna, da je na strežniku že naložen Exchange server.

Tako, point vsega tega pisanja je, da sem se zelo "zasral", jaz kot rešitev vidim le še format celotnega strežnika, kar pa je skoraj neizvedljivo, zato se obračam po pomoč na vas.

Sam vidim dve opciji, ročno popolno odstraniti exchange server iz mojih serverjev (nimam pojma kako to narediti z Exchange 2007) ali nekako pretentati Install wizard, da na strežnikih še ni nameščen Exchange, tako da bi povozil vse sedanje nastavitve Exchenga.

Hvala za pomoč!

LP

Mr.B ::

pri 2003 je bil ključ setup /dizasterrecovery
Noramlno da ti pod add remuve ne najde, če pa si direktorij, kje se nahaja zbrisal. Ne vem pa kaj si narobe pod iis-u nastavil, da bi moral odstraniti ter nazaj namestiti exchange... ?
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vzpostavitev strežnika in preusmeritev pošte

Oddelek: Omrežja in internet
81213 (950) SeMiNeSanja
»

POP3 mail na več PC

Oddelek: Omrežja in internet
203103 (2793) axee
»

Exchange 2010

Oddelek: Programska oprema
81409 (1167) Mr.B
»

Iz Outlooka v Groupwise

Oddelek: Pomoč in nasveti
171205 (1097) Shadow666
»

Microsoft Exchange 2007

Oddelek: Omrežja in internet
51030 (890) PaJo

Več podobnih tem