Forum » Omrežja in internet » omrežje - pomoč pri prevodu
omrežje - pomoč pri prevodu
djordjevic ::
Jou!
Dajte mi malo pomagat. Dva računalničarja govorita o vdoru v zasebno ustanovo za hrambo različnih dragocenosti. Njun dialog gre takole:
A: Well, if we're going in via RF, then the network must be terminal.
B: No. Closed loop.
Muči me tisti terminal. Po dikciji sodeč najbrž ne gre za omrežje z mainframom in terminali, ampak nekaj drugega.
Hvala vnaprej za pomoč, lp, Dejan
Dajte mi malo pomagat. Dva računalničarja govorita o vdoru v zasebno ustanovo za hrambo različnih dragocenosti. Njun dialog gre takole:
A: Well, if we're going in via RF, then the network must be terminal.
B: No. Closed loop.
Muči me tisti terminal. Po dikciji sodeč najbrž ne gre za omrežje z mainframom in terminali, ampak nekaj drugega.
Hvala vnaprej za pomoč, lp, Dejan
zee ::
in zakaj sta potrebni dve enaki temi?
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
BlazP ::
Po mojem gre tu za mrezo s skupnim vodilom, kjer se racunalniki zaporedno povezujejo eden na drugega. Pol pa lahko na oba konca postavis terminator (terminal network?), ali pa oba konca sklenes v krog (closed loop).
djordjevic ::
zee: Zato da lahko folk spama po nepotrebnem (kot si morda opazil, je slotechu nagajal strežnik).
BlazP: Tudi sam sem se nagibal v smeri zaključenega oz. terminiranega omrežja. V titlu itak ni prostora, tako da bo zaključeno omrežje še najbolj pasalo. Hvala.
BlazP: Tudi sam sem se nagibal v smeri zaključenega oz. terminiranega omrežja. V titlu itak ni prostora, tako da bo zaključeno omrežje še najbolj pasalo. Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | EK-Predator (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 11812 (6982) | Pennywis3 |
» | navijanje i7-920Oddelek: Navijanje | 3234 (2797) | N4m31355 |
» | Corsair Hydro H100iOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3234 (2613) | axee |
» | Ali bi delovalo?? - Vodno hlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3689 (3114) | hojnikb |
» | Nosilec ventilatorja pod manjšim kotomOddelek: Hlajenje in modifikacije | 906 (752) | Spajky |