» »

Formatiranje računalnika

Formatiranje računalnika

johnyboy ::

Imam en problem: v službi sem odkupil svoj računalnik - laptop. Doma sem hotel vse skupaj formatirati in naložiti nove winse. V windovsih mi formatirati ne pusti, zato sem skušal sformatirati tekom nove instalacije. S težavo sem prišel v BIOS, tam spremenil prioriteto bootanja s CD-ja, kjer imam winse, žal pa ob ponovnem zagonu PC ne zaboota. Problem je v tem, da so na službenem računalniku kakšne omejitve s strani adminov.

Ima kdo kako idejo?

Hvala.
Krajna forever.

johnyboy ::

Anybody?...Please?
Krajna forever.

#000000 ::

Mogoče nimaš boot CDja ?? Probi na drugi mašini.

Lahko pa je tud da CD enota na laptopu ne bere tvojega CD-ja sploh če imaš nek home made CD ali celo CD-rw, poglej kolk ti bere enota 8x 16x itd. Jest imam prov zato ker ponavad stare jajca ne berejo voč kot 16 ali celo manj (odvisno od vgrajenega cd-roma) v ta namen posebej zapečen CD in to z 8x hitrostjo, pol prebere brez problema. LP

primzx ::

Ko prižgeš računalnik pritisni tipko F5, da te pošle boot selektorja. Tm izber Tvoj disk in prtisn Enter. Če ti ga zj ne boota, potem je problem s tvojim "legalnim?ilegalnim?" boot cdjem. Probej dobit druge winse.

EDIT;ene osnovne plošče imajo možnost s pritiskanjem F5 tipke, druge pa drugo F tipko. Odvisno od plate.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: primzx ()

Čmrlj ::

ponavadi je f8 za bootmenu

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

blue screen po menjavi matične

Oddelek: Pomoč in nasveti
181802 (1481) Hayabusa
»