Forum » Operacijski sistemi » Dodajanje uporabnika preko CMDja
Dodajanje uporabnika preko CMDja
primzx ::
Zdravo
Zanima me kako se doda uporabnika preko Commadn prompta, v WinXP SP2? Uporabnik, ki ga dodamo more met obvezno geslo. Kako se to izvede?
lep dan še naprej,
p.
Zanima me kako se doda uporabnika preko Commadn prompta, v WinXP SP2? Uporabnik, ki ga dodamo more met obvezno geslo. Kako se to izvede?
lep dan še naprej,
p.
jan01 ::
primzx ::
okej, hvala za trud, vendar sm že rešu zadevo.
Druga stvar kar je je pa sledeča. Doma imam naložene Windows fundamentals for legacy PC, na katerih NI instaliranega "remote Deskopa"(oddaljeno namizje). Probov sm tud tko, da bi dodal programsko opremo v "add remove programS", vendar se mi sploh ne odpre okno z opcijam, kaj imam narazpolago, ampak samo upravlja funkcijo prtiskanja na gumb, torej NIČ. Probov sm tud rocno naložit ta client, vendar mi nakonc napise, da ga mam pod START>Programs>...>communications>remote deskop, kjer ga sploh NI. Zanima me vaše mnenje, kako "omogočt ta program da dela"?a se je treba kasno "storitev" vklopit?
Prosim za cimprejsni odgovor.
lep dan ,
P.
Druga stvar kar je je pa sledeča. Doma imam naložene Windows fundamentals for legacy PC, na katerih NI instaliranega "remote Deskopa"(oddaljeno namizje). Probov sm tud tko, da bi dodal programsko opremo v "add remove programS", vendar se mi sploh ne odpre okno z opcijam, kaj imam narazpolago, ampak samo upravlja funkcijo prtiskanja na gumb, torej NIČ. Probov sm tud rocno naložit ta client, vendar mi nakonc napise, da ga mam pod START>Programs>...>communications>remote deskop, kjer ga sploh NI. Zanima me vaše mnenje, kako "omogočt ta program da dela"?a se je treba kasno "storitev" vklopit?
Prosim za cimprejsni odgovor.
lep dan ,
P.
jan01 ::
Pravzaprav ga najbrž imaš pod start->all programs->accessories. Če ga nimaš pač naredi shortcut do %SystemRoot%\system32\mstsc.exe
Pa posnemi najnovejšo verzijo, RDP 6.0
Pa posnemi najnovejšo verzijo, RDP 6.0
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Batch] xcopy ukazOddelek: Programiranje | 1542 (1354) | Ethical |
» | Na sestrinem računalniku imam problem z diskomOddelek: Pomoč in nasveti | 1348 (1245) | opeter |
» | iščem program za kopiranje datoek brez spremembe datumov..Oddelek: Programska oprema | 1037 (920) | fm13 |
» | Primitiven (a neboleč) način backup-aOddelek: Programska oprema | 1304 (1076) | DC- |
» | Napišite čimveč ukazov v zagonski vrstici za Win XPOddelek: Operacijski sistemi | 3170 (2459) | dzinte kinte |