» »

Treba ga je restartat

Treba ga je restartat

Symonsaab ::

Zivjo, jst mam problem iz kompam od novga, kupu sm ga 2leti nazaj v kamniku v nekdanjem megahitu, NAPAKA, ja pro so mi windowse tko naložil da ni blo za nikamor pa sm formateru, tko zdej laufa kr fajn, problem je pa ko računalnik prižgem se mi že na začetku ustavi, kr je je bel zaslon kjer piše amibiostar:( ptlej ga restartam in vse je OK, aja a je možno da mi ga disk probleme dela SATA povezava je, morda driverji???

Hvala
LP simon

marsovcek ::

Jezus, kateri jezik pa govoriš? :\

Če sem prav razumel, se ustavi čisto na začetku, pri pregledu strojne opreme? Je računalnik kaj navit? Kak je napajalnik in ostale komponente? Se je to začelo pojavljati naenkrat ali po menjavi kake komponente?

Sicer ne škodi preveriti vseh kablov, če so trdno vklopljeni - napajalni in podatkovni. Če se zatakne čisto na začetku, potem gonilniki niso krivi.

Symonsaab ::

Sory, za jezik,...
Ne računalnik ni navit, nevem morda je res kak kabel, samo čudno se mi zdi ker to dela že od novega, škoda se mi zdi računalnika ker ga moram znova in znova restartat, samo čudno je da se mu vedno zatakne ko kaki dve tri ure ne dela, če ga pa nevem ko ga pač ugasnem, pa ga čez 15min spet rabim pa se zažene normalno,.. včasih pa ispiše disc boot falure, nevem zato malo sumim harddisc da ga kaj serje,..
Hvala
LP simon


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pomoč/ zunanji SSD

Oddelek: Pomoč in nasveti
242270 (1397) simongrega
»

Tronote m85 zvok

Oddelek: Zvok in slika
278017 (2206) simongrega
»

SSD disk za okoli 50 evrov? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
14119455 (15273) misek
»

Gigabyte plošča težave

Oddelek: Pomoč in nasveti
162060 (1631) simimedi
»

hreščanje pri predvajanju cd-jev

Oddelek: Zvok in slika
5546 (497) Han

Več podobnih tem