Forum » Pomoč in nasveti » Racunalnik se ugasne !!!
Racunalnik se ugasne !!!
micho123 ::
Racunalnik je do zdaj deloval potem pa sem ga hotel zjutraj prizgat in sem dal v njega winsw da sem ga hotu na novo sformatirat!
Kaj se je zgodilo preden sploh kaj zacne se mi racunalnik vgasne, vcasih prej vcasih malo pozneje! Naredi vse teste memory, najde vse ostale komponente potem pa samo vgasne! Temperatura sigurno ni ker je hladilnik mrzel kaj bi lahko blo mogoce napajalnik tega se nisem probal menjat oz probat z drugim!
Proism ce kdo kaj ve kaj bi lahko blo ??!!
Kaj se je zgodilo preden sploh kaj zacne se mi racunalnik vgasne, vcasih prej vcasih malo pozneje! Naredi vse teste memory, najde vse ostale komponente potem pa samo vgasne! Temperatura sigurno ni ker je hladilnik mrzel kaj bi lahko blo mogoce napajalnik tega se nisem probal menjat oz probat z drugim!
Proism ce kdo kaj ve kaj bi lahko blo ??!!
Snegec ::
Ne vem zakaj na žalost. Na srečo bi temu rekel, da je napajalnik. Če gre matična plošča, so stroški toliko višji, še posebej če:
a) Plošča nima garancije
b) Plošča ni več dobavljiva s strni uvoznika
a) Plošča nima garancije
b) Plošča ni več dobavljiva s strni uvoznika
Snegec & Snežinka, mala potepinka.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se noče zagnatiOddelek: Pomoč in nasveti | 6313 (5663) | Uporabnik-6 |
» | Napajalnik se izklopi, ko je na matičniOddelek: Strojna oprema | 728 (617) | Double_J |
» | težava z monitorjem in računalnikom.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1223 (1114) | adsadadad |
» | Tezave z novim sestavljenim racunalnikom - kako zmerit napajalnik ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1141 (947) | markomad |
» | ugašanje pc-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1415 (1177) | AB |