Forum » Navijanje » Problem z Athlon XP-M 2500
Problem z Athlon XP-M 2500
Ali-baba ::
Problem je v tem da na default voltaži in delovanju torej 1.55V, 133fsb, 1800mhz mi v orthosu javi napako Illegal summout. Problem je tudi v navijanju tudi če mu dam voltažo na 1.9V še zmeraj javi isto napako. Tudi v igrah se pozna, da ne delujo gladko. Ali je možno da je procesor pokvarjen in ne deluje brezhibno. Imam ga še v garanciji ( kupljen v mlakomu). Če je ne vem kaj reči v mlakomu da mi ga bojo zamenjal. Je mev kdo podobne izkušnje?
Lp.
Lp.
To live is to die
JohanP ::
ponavadi gre za slab cpu cooler - slabo pritrditev coolerja - slab nanos termalne paste ali eno od takih možnosti. Lahko še, da imaš okrušen čip.
cmrlj - bom preveril z memtestom, sporocim
JohanP - proc hladim z vodnim, edina možnost je, da sem ga prevč zašravfal, bom preveril
hvala za predloge
JohanP - proc hladim z vodnim, edina možnost je, da sem ga prevč zašravfal, bom preveril
hvala za predloge
To live is to die
Preveril sem z memtestom in mi je javil napako. Imam Patriot 2x512 v garanciji. Bo zadostovalo, ce jim povem, da sem ga preveril z memtestom. Procesor nisem pogledal.
To live is to die
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik je obsedel hudič (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7196 (5142) | GTX970 |
» | Memtest najde napakoOddelek: Pomoč in nasveti | 2757 (2268) | Clubraider |
» | BSOD Med igranjem igerOddelek: Pomoč in nasveti | 1123 (919) | solidx |
» | Moder ekran, ki javi napako - prosim za pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 4213 (3093) | miranpozar |
» | Pokvarjena matična plošča?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1140 (1140) | cCleo |