Forum » Pomoč in nasveti » SVCD problem
SVCD problem
Jure2k ::
mam problem!
Sem posnel film Lord of the Rings SVCD, pa se mi je že takoj čudno zdelo, saj je kazalo, da je na 800MB CDR posnetih borih 600kB.;((
V mapi kjer je datoteka s filmom je bilo jasno videti, da je stvar velika 805 MB, skoraj sem se že oddahnil zagnal powerDVD 4.0 in film ni deloval. Ponovno sem odprl datoteko, tokrat v mediaplayerju, a tudi ta način ni prinesel uspeha. Zdaj sem že obupan in vas prosim, če kaj veste, da me seznanite, kako je s temi zadevami.;(
Sem posnel film Lord of the Rings SVCD, pa se mi je že takoj čudno zdelo, saj je kazalo, da je na 800MB CDR posnetih borih 600kB.;((
V mapi kjer je datoteka s filmom je bilo jasno videti, da je stvar velika 805 MB, skoraj sem se že oddahnil zagnal powerDVD 4.0 in film ni deloval. Ponovno sem odprl datoteko, tokrat v mediaplayerju, a tudi ta način ni prinesel uspeha. Zdaj sem že obupan in vas prosim, če kaj veste, da me seznanite, kako je s temi zadevami.;(
When I die, I want to die like my grandmother who died peacefully in
her sleep. Not screaming like all the passengers in her car.
her sleep. Not screaming like all the passengers in her car.
SasoS ::
To da kaže da je 600 KB na cedeju je popolnoma normalno. WMP ne bo odprl SVCDja, dočim ga PowerDVD odpre če greš v file mode. WinDVD ima pa popolno podporo za SVCD in ga samo zaženeš in bi moral zaznat CD.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje dobiti kodek za predvajanje VCD oz. SVCD datotek?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1249 (1158) | neres |
» | .bin ali .cueOddelek: Zvok in slika | 1293 (1077) | CaqKa |
» | kateri kodeki za super video cdOddelek: Zvok in slika | 1820 (1631) | boštjan |
» | *.bin , *.cue....kaj storitiOddelek: Programska oprema | 3951 (2968) | Soni |
» | mpeg2 codecOddelek: Zvok in slika | 2544 (2127) | Sandi79 |