» »

qtek 9100 a se splaca ?

qtek 9100 a se splaca ?

brdi ::

zanimajo me mnenja glede teg dlancnika ! Rabil bi ga za wlan msn firefox or opera in taksne stwari mogoce tut kaksna multi medija!

Oz kaksen dlancnik se mi splaca kupit do 230€ rabljenega seveda!
  • spremenil: brdi ()

Melanholija ::

pomoje se splača sam sem ga tudi nameraval kupiti pa ga prodajalec ni poslav pa sem rekel da še malo počakam...drugače pa za to ceno odličen in nima konkurence....je pa spet odvisno koliko ima garancijie in koliko je star!

Kaj pa qtek 9090 kero bolje uzet 9100 al 9090 tist z garancijo itd tist niti nea gledam tako ! samo da telefond ela tko kot more ! kerga bol priporocate ?

plavi85 ::

Jst ti prodam 9090 za 200€

Jaz tu ne kupujem amapk zbiram mnenje !!

OChack ::

sam kuteka ne uzet joj ta jajca, na[ direktor ma, smo mu ze 2 zamenal, problemov in kvari se pa taka ogromna cena, raj probj kj od HPja, qtek ti iz srca odsvetujem glede na moje izkusnje, tud podpora je slaba itd...

sicer sm mal zamesov, qutek je se kr za silo, sam kakega HTCja pa res ne uzet.
problem pr teh mobilcih je softwear ki se sesuva
Int€l inside, IDIOT Outside

Zgodovina sprememb…

• spremenil: OChack ()

lol ochak :D

Ja sej nevem mika me tut hp ipaq 3715.

drgac pa sta ona 2 na sceni trenutno za mene .

OChack ::

ipaq 6515 se mi zdi al neki tacga je zanimiv, edin pač nima tipkovnice kaj pa nokia komunikator?
na moje izkušnje je z nokio najmn problemov in ih mamo v službi okol 95%
od tega se ih okol 10% kvari, večinoma se softwear sesuva, ker simbiyan al ka že ni lih kul in pol zadeve nehajo zvonit in podobno.
če maš možnost si pr mobitelu uzem testno verzijo, nam u šihtu vedno posodjo
Int€l inside, IDIOT Outside

Primoz78 ::

Zgleda je vas direktor mel res "sreco" da je tako naletel...2 Qtek-a sem mel (HTC je firma, ki jih izdeluje...potem so razlicne izvedenke, Qtek, Orange, Cingular,...) pa nimam nikakrsnih problemov...SW se sesuva...treba si ga je pravilno prilagodit in mal pobrskat pa nadgradit na kaksno bolj stabilno verzijo, Qtek (HTC,....) imajo ogromno 3rd party podpore in je ogromno Custom ROM-ov izdanih, ki verjemi precej olajsajo delo z njim in predvsem popravijo stabilnost, HP nima tolk 3rd party podpore...

Qtek 9100 je kar ql zadeva (imam naslednika Qtek 9600) procesor je sicer 200mhz a naj bi kao "dvojedrni"...tako so meni razlagali in zato naj nebi bilo neke bitne razlike v hitrosti 400mhz (qtek 9600) in 200mhz (qtek 9100). Sicer 9100 nisem se sprobal zato jemljem to malo z rezervo...a nekateri uporabniki, ki so oz. imajo oba qteka so tako napisali na suxu...

Lp Primoz
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/

Ja primoz to sem tut jaz prebral ja ! Imel sem qteqa 9090 v rokah ter 9000 in 9090 je bila bol tako z swjem je mal stekal itd ! Zato koliko sem bral glede 9100 pa so kr zadowolni ! mislim da se om kr za to stwarco odloco :D

Zanim me se mnenje glede tega HP IPAQ h5550?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri dlančnik + telefon?

Oddelek: Mobilne tehnologije
71158 (1015) krneki0001
»

dlančnik + telefon ??

Oddelek: Kaj kupiti
121345 (1116) pinx
»

Katri mobilni telefon/dlančnik

142311 (1983) igor0203
»

Dlančnik in GSM

51253 (1172) fogl
»

Dlančniki se poslavljajo. Prihajajo drugi.

Oddelek: Novice / Windows Mobile
124169 (3634) Primoz78

Več podobnih tem