Forum » Omrežja in internet » IIS - dovoljenja map in datotek
IIS - dovoljenja map in datotek
iztok15 ::
Imam sledeči problem.
Operacijski sistem Windows Server 2003, kjer teče IIS. V mapi Inetpub imam mapo wwwroot v kateri imam neko mapo (npr.: test). V tej mami test imam neko datoteko. Sedaj bi pa rad nastavil pravice mape test in datoteke v njej na branje in pisanje. Trenutno imam nastavljeno na Read-only. Če v meniju, ki ga dobim z desnim klikon na mapo test, pri atributih odkljukam Read-only, kliknem gumba Aplly in OK mi tega ne spremeni. Se vedno ostane na Read-only. Mapo test sem prestavil tudi izven mape inetpub vendar vseeno ne morem odkljukati read-only. Kje bi lahko te pravice spremenil?
Hvala za opdgovor.
Lp
Iztok
Operacijski sistem Windows Server 2003, kjer teče IIS. V mapi Inetpub imam mapo wwwroot v kateri imam neko mapo (npr.: test). V tej mami test imam neko datoteko. Sedaj bi pa rad nastavil pravice mape test in datoteke v njej na branje in pisanje. Trenutno imam nastavljeno na Read-only. Če v meniju, ki ga dobim z desnim klikon na mapo test, pri atributih odkljukam Read-only, kliknem gumba Aplly in OK mi tega ne spremeni. Se vedno ostane na Read-only. Mapo test sem prestavil tudi izven mape inetpub vendar vseeno ne morem odkljukati read-only. Kje bi lahko te pravice spremenil?
Hvala za opdgovor.
Lp
Iztok
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 10 Read only problemOddelek: Pomoč in nasveti | 907 (640) | Nexus_77 |
» | IIS server na Win7 64bitOddelek: Programska oprema | 1401 (1172) | racunalnicar |
» | nastavitev radodarnosti mape/datoteke (attribute)Oddelek: Pomoč in nasveti | 785 (725) | nojus |
» | Outlook resen problem.. od vedno za vednoOddelek: Programska oprema | 1567 (1362) | Jackal |
» | Outlook Express in shranjevanje pošte.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1910 (1798) | StratOS |