Forum » Loža » Zvočniki THX.
Zvočniki THX.
OCCULT ::
Zanima me ,če gdo ve kje se prodajajo avdio zvočniki za hišni kino THX za povezavo na PC me ne zanima.
Samo od Receiverja naprej lahko tudi iz druge roke na bolhi nisem najdel nič.
Hvala za odgovor.
Lp
Samo od Receiverja naprej lahko tudi iz druge roke na bolhi nisem najdel nič.
Hvala za odgovor.
Lp
Occult
OCCULT ::
Uporabil ampak za PC me ne zanimajo zvočniki in mora biti vsaj 7.1 cena za hišno uporabo se pa giblje tam cca 2000€.
Sem dobil na netu trgovine ampak me pride precej dražje poštnina in še z garancijo je potem problem ker moraš nazaj gor pošiljat pa to.
Zanim me katera trgovina v sloveniji,ki bi to lahko imela ampak ozvočenje za komponente ne pa za PC vem,da se da tudi to priključit na oječevalec ampak to ni to
Lp
Sem dobil na netu trgovine ampak me pride precej dražje poštnina in še z garancijo je potem problem ker moraš nazaj gor pošiljat pa to.
Zanim me katera trgovina v sloveniji,ki bi to lahko imela ampak ozvočenje za komponente ne pa za PC vem,da se da tudi to priključit na oječevalec ampak to ni to
Lp
Occult
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | sestava kvalitetnega 5.1 srs domačega kinaOddelek: Zvok in slika | 14920 (13666) | krepki |
» | Priklop TV-ja z zvočniki hišnega kina 5.1Oddelek: Zvok in slika | 4440 (4298) | borut_p |
» | Hišni kino [nakup]Oddelek: Kaj kupiti | 3159 (3159) | Scarface |
» | Advanced problem: Gledanje programu pod prsteOddelek: Programiranje | 1165 (1016) | WarpedGone |
» | Logitech z-680Oddelek: Zvok in slika | 1223 (1081) | danielka84 |