Forum » Programska oprema » Program ki prikaže več slik v eni sliki
Program ki prikaže več slik v eni sliki
Brainstorm ::
Hi
Iščem program, ki bi naredil eno sliko, v kateri bi bile prikazane pomanjšane slike (thumbnaili), ki so v določenem direktorju.
Iščem program, ki bi naredil eno sliko, v kateri bi bile prikazane pomanjšane slike (thumbnaili), ki so v določenem direktorju.
No super, thanks!
Sem probu delat z IrfanViewThumbnails in res gre fajn, samo me zanima če se da posnet single sliko teh thumbnailov, tako da ne bi pisalo ime slike pod njo?
Ker pr ostalih programih nekako ne najdem te funkcije npr. pri acdsee, faststone image viewer, photoimpact.
A prav kakšen namenski program za to pa ne obstaja?
Sem probu delat z IrfanViewThumbnails in res gre fajn, samo me zanima če se da posnet single sliko teh thumbnailov, tako da ne bi pisalo ime slike pod njo?
Ker pr ostalih programih nekako ne najdem te funkcije npr. pri acdsee, faststone image viewer, photoimpact.
A prav kakšen namenski program za to pa ne obstaja?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Brainstorm ()
largie ::
ravnokar sem preizkusil v XnView. lahko določiš katere informacije hočeš ob sliki, lahko imaš samo thumbnaile brez informacij.
Thanks tudi tebi largie, ja ja to sem rabu, da nič ne piše pod sliko.
EDIT
Zdej ko pa vem da se tej funkciji reče contach sheet maker, sem pa našu še en free program : DPIC
EDIT
Zdej ko pa vem da se tej funkciji reče contach sheet maker, sem pa našu še en free program : DPIC
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Brainstorm ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rotiranje fotkOddelek: Zvok in slika | 2186 (1898) | Ziga Dolhar |
» | Pregledovalnik slikOddelek: Zvok in slika | 2387 (2283) | CaqKa |
» | Program za gledanje slikOddelek: Programska oprema | 4586 (4343) | branko_bm |
» | Ali obstaja kak program v katerem bi lahko skrčil več JPG slik naenkrat ?Oddelek: Programska oprema | 1377 (1201) | dejcoo |
» | "peegledovalnik" slikOddelek: Programska oprema | 843 (709) | Popcek |