» »

Dekodiranje sat TV

Dekodiranje sat TV

Go-ahead ::

Imam DVB (Sky Star 2) karto, ki omogoča spremljanje digitalnih satelitskih programov na PC-ju. Vendar je izbor nekodiranih programov zelo nezadovoljiv, tako da bi mi prav prišel kakšen nasvet z področja software dekodiranja. Pod Linuxom nekateri programi že tečejo, pod WIN pa nisem zasledil niti enega programa.

Če koga zanima nabava te karte mu lahko povem, kako lahko pride do nje pod ugodnimi pogoji.

Torej če ima kdo izkušnje z dekodiranjem SAT TV programov, ga prosim, da opiše potrebni software, hardware in proceduro.

: LP
  • spremenil: Thomas ()

PaJo ::

Poglej tale site:http://www.netzagent.com/freetv/index1....

Kolko sem bral se dajo doloceni digitalni sat kanali ze dekodirat, recimo kaksen Premiere bi naj sel komot, samo nevem ce ej tvoja kartica podprta. Sicer pa za kolko te lahko kaj to karto zrihtas??? Mogoce bi me celo zanimala:D
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)

Thomas ::

Pajo!

Ti tle moderator, pa ne veš, da piratstvo ni dovoljeno tle???
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Primoz ::

Pajo... tsk tsk tsk
There can be no real freedom without the freedom to fail.

PaJo ::

Ups, ampak to zankrat jaz ne smatram kod piratsvo, ker so dekoderji za digitlne satelitske programe doseglivi v uradnih tgovinag, ker hitak pri nas razen free kanlov sploh nebi smeli sprjmeta, amapk na tem podrocju niamo nobenega zakona, torej to po moje ni nedovoljeno;(
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

China Unicom ukinja Google na Androidu

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
164638 (4134) sirotka
»

Slike z INFOSa (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
535157 (3445) undefined